Ana SayfaDedikoduİdo Tatlıses Babalık İddialarına Son Noktayı Koydu!

İlgili Postlar

İdo Tatlıses Babalık İddialarına Son Noktayı Koydu!

Bir süredir İdo Tatlıses ile aşk yaşayan Yasemin Şefkatli geçtiğimiz ay hamile olduğu iddialarıyla gündeme geldi. İddialar karşısında uzun bir süre boyunca sessizliğini koruyan Şefkatli, iddialarında güçlenmesine neden oldu. Bir süredir ebeveyn olacakları iddialarıyla gündemde olan çift hakkında sonunda açıklama İdo Tatlıses’ten geldi. Basında yer alan haberler hakkında açıklama yapan İdo Tatlıses babalık iddialarına son noktayı koydu.

Büyük Aşk Ayrılığı Yendi

Yaklaşık üç senedir büyük bir aşk yaşayan çift geçtiğimiz Haziran ayında yollarını ayırmıştı. Yaşadıkları bir kavganın üstesinden gelemeyerek ayrılma kararı alan çiftin bu kararı sevenlerini üzmüş İdo Tatlıses ise ayrılığı Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu. 4 ay boyunca ayrı kalan çift sonunda birbirlerini affederek barışmış ve ilişkilerine bir şans daha verme kararı almışlardı.

Sevgilisine kızan İdo Tatlıses, aracının camını yumruklayarak kırdı

Yasemin Şefkatli Hamile Mi?

Geçtiğimiz aylarda çiftin sosyal medya paylaşımlarında İdo Tatlıses’in her karede Yasemin Şefkatli‘nin karnını tutması Şefkatli’nin hamile olduğu iddialarına gündeme getirmişti. Bunun üzerine çiftin bir açıklama yapmamayı seçmesi üzerine Şefkatli’nin Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşarak “Bir süredir saçımı boyatmıyorum.” açıklamasını yapması hamilelik iddialarının iyice güçlenmesine neden olmuştu.

Yasemin Şefkatli Kimdir?

İdo Tatlıses Babalık İddialarına Son Noktayı Koydu!

Geçtiğimiz gün İstinye Park AVM’den çıkarken el ele görüntülen İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’ye hamilelik sorusu yöneltilmesi üzerine Tatlıses’ten sert bir yanıt geldi. Bu tarz haberlerin yapılırken bir kez daha düşünülmesi gerektiğini açıklayan İdo Tatlıses “Bizim ailelerimiz var. .Yani bu tarz haberleri yaparken lütfen biraz düşünelim. Bizler cahil insanlar değiliz. Böyle bir durumun olması söz konusu dahi değil.” açıklamasında bulundu.

İdo Tatlıses Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler