Ana SayfaÜnlülerSevgilisine kızan İdo Tatlıses, aracının camını yumruklayarak kırdı

İlgili Postlar

Sevgilisine kızan İdo Tatlıses, aracının camını yumruklayarak kırdı

İdo Tatlıses, sevgilisi Yasemin Şefkatli ile tartıştı. Arabada yaşanan tartışmada çok öfkelenen İdo Tatlıses, sinirini aracın camından çıkardı. Aracın camına yumruk atan Tatlıses, elini sakatladı. İşte detaylar…

İdo Tatlıses, estetikli burnuyla ilk pozunu verdi

İdo Tatlıses ve sevgilisi Yasemin Şefkatli kavga etti

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında aşk yaşamaya başlayan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli cephesinde flaş gelişme. İbrahim Tatlıses’in Derya Tuna ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses, sevgilisi Yasemin Şefkatli ile kavga etti.

İdo Tatlıses kimdir?

İdo Tatlıses sinirinden camı yumrukladı

İdo Tatlıses ve sevgilisi Yasemin Şefkatli, önceki akşam araçlarıyla birlikte trafikte seyir halindeydiler. Aralarında tartışma yaşandı. Tartışma sırasında çok sinirlenen İdo Tatlıses, aracın camını yumrukladı. Bir anda eli kanamaya başladı ve hastaneye gitti. İdo’nun elinin çatladığı ve alçıya alındığı öğrenildi.

Yasemin Şefkatli kimdir?

Tabii tartıştığımız zamanlar var, bu da gayet doğal

Önceki gün de Kral TV’de yayınlanan ’20 Dakika’ programına konuk olarak katılan İdo Tatlıses, sevgilisi Yasemin Şefkatli ile yaşadığı aşk hakkında “Her şey güzel gidiyor, çok mutluyuz. Tabii tartıştığımız zamanlar var. Bu da gayet doğal. Olması gereken bir durum. Yoksa birbimizle çok iyi anlaşıyoruz. İnşallah hep böyle devam ederiz.” diye konuşmuştu.

İbrahim Tatlıses’in oğlu ünlü şarkıcı İdo Tatlıses, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Yasemin Şefkatli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Uzun süredir birlikte olan çiftin sık sık tartıştıkları iddia edilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler