Ana SayfaÜnlülerAlişan: Son 10 Yılın En Büyük Düğününü Yapacağız

İlgili Postlar

Alişan: Son 10 Yılın En Büyük Düğününü Yapacağız

Sevgilisi Buse Varol ile nikah masasına oturmaya gün sayan ünlü türkücü Alişan, düğün hakkında konuştu. Alişan, konuk olarak katıldığı programda, “İnşallah son 10 yılın en büyük düğününü yapacağız.” şeklinde iddialı sözler etti. Detaylar haberimizde…

Alişan ve Buse Varol’a Büyük Şok!

Alişan’dan iddialı düğün açıklaması

Ünlü türkücü Alişan, TRT Müzik ekranlarında Sinan Akçıl’ın sunumu ile yayınlanan ‘Farklı Sahne’ isimli müzik programına konuk olarak katıldı. Alişan, önümüzdeki haftalarda Buse Varol ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Programda düğün hakkında konuşan Alişan, son derece iddialı sözler etti. Alişan, “İnşallah son 10 yılın en büyük düğününü yapacağız.” diye konuştu.

Alişan kimdir?

Seda Sayan düğünümde sahne alacak

Sinan Akçıl’ın bir diğer program konuğu ise, Seda Sayan’dı. Alişan, Seda Sayan’ın kendisi için önemini ifade ederken, “Sene 1996’da ilk kez Seda ablanın programına çıkmıştım. Şimdi düğünümde sahne alacak. İnşallah oğlum olursa sünnetinde de çıkar.” diye konuştu. Seda Sayan, Alişan’a “İnşallah, sen daha bebeksin.” diyerek esprili bir dille yanıt verdi.

Seda Sayan kimdir?

İbrahim Tatlıses’ten sonra veliaht Alişan’dır

Sık sık gündeme gelen ‘veliaht’ tartışması konusuna değinen Sinan Akçıl, “Veliaht sohbetleri konuşuluyor. İbrahim Tatlıses’ten sonra veliaht Alişan’dır.” dedi. Sinan Akçıl, geçen hafta gerçekleştirdiği Umre ziyareti ile ilgili de konuştu: “Kısmet duası yapmadım. Evlilik duası yapmadım. Ailem için, sağlığımız için ve işimiz için dua ettim. Bestelerimi yaptığım ilhamın kesilmemesi için dua ettim. Kaç yıldır bunun hayalini kuruyordum. Nasip oldu bana da.”

Sinan Akçıl kimdir?

Alişan ve Buse Varol çifti, birlikte rol aldıkları dizi setinde tanışmışlardı. Bir süre sonra aşk yaşamaya başlayan çift, geçtiğimiz haftalarda nişan yüzüklerini takmışlardı. Evlilik yolunda hızla ilerleyen ünlü çift, evlilik için gün sayıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler