Ana SayfaDedikoduAlişan ve Buse Varol'a Büyük Şok!

İlgili Postlar

Alişan ve Buse Varol’a Büyük Şok!

Alişan ve Buse Varol’a Büyük Şok!

Eda Erol ile nişan attıktan sonra gündemde uzun süre konuşulan Alişan, yeni aşkı dizi setinde tanıştığı Buse Varol’da bulmuştu. Aşkları ile hep olumlu yorum alan ikili kısa sürede evleneceklerini duyurmuş ve nişanlarını geçtiğimiz ay yapmışlardı. Alişan ve Buse Varol düğün tarihlerini belirlediler fakat düğün yeri bulamadılar.

Düğün Tarihi Var, Yer Yok!

Cumhurbaşkanı’na verdiği sözün süresi geçen yıl 29 Nisan’da dolan Alişan, bir yıl rötarlı da olsa sözünü yerine getirebilmek için bu kez epey aceleci davranıyor. Sevgilisi Buse Varol ile 25 Mart’ta nişanlanan Alişan, 6 Mayıs’ta da damat olmaya hazırlanıyor. Her şeyi belirleyen Alişan’a ise bir şok düğün yerlerinden geldi.

5 ay içerisinde hem tanışma, hem isteme ve nişanı sığdırmış olan Alişan, 6. ayda sevgilisi Buse Varol’a imzayı attıracak. Aceleci ve her şeyin mükemmel olmasını isteyen Alişan için işler pek yolunda gitmiyor. Alişan, nişanlısıyla düğün tarihini belirdi ancak henüz düğün mekanını bulamadı. Birçok bilindik düğün mekanı en az altı ay önceden rezerve edildiği için yer bulamayan Alişan, tabii düğün davetiyesini de bastıramadı. Alişan ve Buse Varol’un ne yapacağı ise merak konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler