Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan, Ivana Sert üzerinden isyan etti!

İlgili Postlar

Nihat Doğan, Ivana Sert üzerinden isyan etti!

Ivana Sert’e “Motor” diyen ünlü oyuncu Peker Açıkalın’a tepki gösterilmemesine tepki gösteren türkücü Nihat Doğan, “En ufak şeyde bana saldıran alçaklar, namussuzlar neredesiniz?” diye isyan etti. Detaylar haberimizde…

Nihat Doğan, Özgecan’ın babasıyla çekilmiş fotoğrafı hakkında açıklama yaptı!

Geçtiğimiz hafta Seda Akgül ile ‘Kaşar’ polemiği yaşayan Nihat Doğan, Ivana Sert’e ‘Motor’ diyen Peker Açıkalın’a tepki gösterilmemesine isyan etti. “Alçaklar, namussuzlar neredesiniz”

Nihat Doğan kimdir?

Peker Açıkalın’dan ‘Motor’ ithamı

Ünlü oyuncu Peker Açıkalın, geçtiğimiz günlerde konuk olarak katıldığı bir programın canlı yayını sırasında ‘Karımı Gördünüz mü?’ isimli filmde birlikte rol aldığı Ivana Sert için ‘Motor’ ithamında bulunmuştu. Nihat Doğan, olay üzerinden ateş püskürdü.

Ivana Sert kimdir?

Alçaklar, namussuzlar neredesiniz

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Ivana Sert’e ‘Motor’ diyen Peker Açıkalın’a tepki gösterilmemesini eleştiren Nihat Doğan, paylaşımında “Peker Açıkalın, Ivana Set’e “Motor” dedi. Kimseden çıt yok. Hani kadın hakları? Nerede kadın düşmanlığı? En ufak şeyde bana saldıran alçaklar, namussuzlar neredesiniz?” diye yazdı.

Peker Açıkalın kimdir?

Seda Akgül ve Nihat Doğan’ın ‘Kaşar’ tartışması

Geçtiğimiz günlerde Nihat Doğan ve Seda Akgül arasında ‘Kaşar’ tartışması yaşanmıştı. Seda Akgül, yorumcu olduğu programda Nihat Doğan için “Nihat kocam olsa boğarım” demişti. Nihat Doğan, Seda Akgül’ün bu çıkışının ardından “Bu nasıl hadsizliktir? Bu nasıl kendini bilmemezliktir? Kendisini tanımam, hakkını helal etsin. Ben çıkıp ‘Ben de kaşarlarla evlenmem’ desem doğru mu olur?” demişti. Akgül, Doğan’ın bu çıkışının ardından “Bugün eğer haber olmasaydı paylaşmayacaktım. ‘Artık kadına sözlü, mesleki şiddete son’ deme zamanı! Konuşana bakın, konuştuğuna bakın, muhattabına bakın. 20 yıllık TRT kökenli sunucuyum. Bu konuda özellikle duyarlı hemcinslerimden ve Kemal Özcanlı gibi kıymetli erkeklerimizden destek bekliyorum. ‘Biz aşiretiz’ diyerek instagram’daki numarayı arayıp amcaoğlu olduğunu söyleyen ve tehdit eden kişileri de ayrıca kayıtlardan buldurabilirim.” paylaşımını yapmıştı. Tartışma gittikçe büyümüş ve Nihat Doğan son olarak “Survivordan geldiğim günden beri Panorama yorumcularının haddini aşan hakaretamiz sözlerinden dolayı ‘Nihat kocam olsa boğarım,öldürürüm vb ‘ hastalanan hacı annemi hemen her gün doktora götürmek zorunda kalıyorum. Bugün de kendisini hastaneye kaldırdım sizlerden annem için dua istiyorum…Ha bu arada eğer annemin saçının teline bir zarar gelirse buna sebep olan o yorumculardan bunun hesabını sormazsan dünyanın en şerefsiz insanı olayım…” şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler