Ana SayfaÜnlülerDiriliş'in Halimesi: Gökhan Töre ile evli olmak benim için gurur

İlgili Postlar

Diriliş’in Halimesi: Gökhan Töre ile evli olmak benim için gurur

Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime karakterine hayat veren ünlü oyuncu Esra Bilgiç, eşine övgüler dizdi. Bilgiç, “Başarılı bir futbolcu ile evli olmak benim için gurur. Allah nasip ederse biz de çocuk sahibi olmak istiyoruz.” diyerek eşini göklere çıkardı. İşte detaylar…

Gökhan Töre, sevgilisini takibe aldı!

Ekranların fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul’da Halime karakteri ile rol alan güzel oyuncu Esra Bilgiç, geçtiğimiz yıl dünya evine girdiği Beşiktaşlı ünlü futbolcu Gökhan Töre’ye övgüler yağdırdı.

Gökhan Töre kimdir?

Beşiktaş camiasının gelini oldum

Esra Bilgiç, Gökhan Töre ile olan evliliğinden dolayı çok şanslı hissettiğini vurgulayarak “Allah herkese sevdiği insanla olmayı nasip etsin. Büyük bir şans çok severken, sevilmek. Hayatınızı birlikte geçireceğinize ve birbirinizi hep çok seveceğinize söz veriyorsunuz. Mutluyum. Gökhan’la tanışana kadar futbola dair hiçbir şey bilmiyordum. Şimdi birlikte maç izliyoruz. Beşiktaş camiasının gelini oldum.

Benim için gurur

Başarılı bir futbolcu ile evli olmak benim için gurur. Dizide genç bir anneyi oynuyorum. Allah nasip ederse biz de çocuk sahibi olmak istiyoruz. Ailemin ve eşimin hayattaki en büyük şanslarım olduğuna inanıyorum. Aile değeri her şeyden üstündür.

Para bir amaç değil, bir araçtır

Benim için saygı ve sevgi dünyada ve tabiatta var olan her varlığa gösterilmesi gereken değerlerdir. Para insanlar için bir amaç değil, ulaşmak istedikleri şeyler için bir araçtır düşüncesindeyim. Eşim ve ailem için her şeyi göze alırım. Herkesin benim sahip olduğum gibi bir dostu olmalı. Mutluluğuma yürekten sevinen üzüntüme en derinden üzülen arkadaşlarım var. Sabırlı olmaya çalışıyorum, daha doğrusu sabrı öğreniyorum.” diye konuştu.

Güzel oyuncu Esra Bilgiç, Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ile geçtiğimiz yıl görkemli bir düğünle hayatını birleştirmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler