Ana SayfaDedikoduKıvılcım Ural ve Seçkin Piriler Savaşı

İlgili Postlar

Kıvılcım Ural ve Seçkin Piriler Savaşı

Aldatma, ayrılık, şiddet ve yalanlar dolu bir hikaye. Boşanmalarına rağmen kavgaları bir kenara bırakmayan Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ve Seçkin Piriler savaşı bitmek bilmiyor. 3 sene önce yollarını ayırma kararı alan Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler geçtiğimiz aylarda şiddet iddialarıyla gündeme gelmişlerdi. İkilinin karşılıklı olarak mahkemede çocuklara şiddet uyguladığı yönündeki iddialar herkesin kanını dondurmuştu. Bu olaydan aylar sonra ise Kıvılcım Ural ve Seçkin Piriler hakaret davasıyla gündemde… Peki bu savaş nasıl başladı? İşte olayların detayları;

Seçkin Piriler ve Kıvılcım Ural Gerginliği Ne Zaman Başladı?

Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze bundan 3 sene önce ihanet nedeniyle yollarını ayırmıştı. Tangöze ise ayrılıktan kısa bir süre sonra Kıvılcım Ural ile dünya evine girmişti. Kıvılcım Ural ve Seçkin Piriler arasında ki gerginliğin yükselişi de bu evrelerde başladı. Birbirleriyle çoğu zaman sözlü tartışma içerisinde olan Kıvılcım Ural ve Seçkin Piriler arasındaki işler kızışınca Piriler, Ural hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttırmıştı.O günden sonra Piriler ve Ural arasındaki tartışmada sular asla durulmadı…

Seçkin Piriler, Kaan Tangöze’ye Karşı Neden Koruma Kararı Aldırdı..

Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler Şiddet İddiaları!

Mayıs ayında Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze arasında büyük bir kavga patlak vermişti. Tangöze’nin çocukları Kıvılcım Ural ile görüştürmesinin ardından başlayan tartışma şiddetle sonlanmış Piriler darp raporuyla mahkemeye başvurmuştu. Bunun üzerine Tangöze’den çarpıcı açıklamalar gelmişti. Piriler’in çocuklara şiddet gösterdiğini iddia eden Tangöze darp raporundaki şiddetin Piriler ve çocukları ayırmaya çalışırken ki itiş kakış nedeniyle yaşandığını açıklamış ve iddialar Piriler tarafından reddedilmişti. Büyük bir şekilde alevlenen bu kavgada soluklar ise bir anda kesildi. Peki olaylar normale döndü mü?

Kaan Tangöze Kimdir?

Seçkin Piriler Tangöze Saat Kavgası!

İddialara göre geçtiğimiz ay Bodrum’daki yazlıklarında çocuklarıyla tatil yapan Seçkin Piriler, Kaan Tangöze’nin çocukları almak için mahkeme tarafından belirlenen saatten erken gelmesi üzerine kavga etmeye başlamış ve Tangöze saatlerce kapının önünde beklemiş. Komşuların kaydettiği iddia edilen olay hakkında ise taraflardan henüz bir açıklama gelmedi.

Seçkin Piriler Kimdir?

Kıvılcım Ural ve Seçkin Piriler Savaşı

Aynı adama aşık olarak bir ihanetin iki farklı tarafı alan Ural ve Piriler arasındaki tartışma seneler sonra bile sert etkisini koruyor.  Kıvılcım Ural‘ın kendisine hakaret ederek “Eski kaşar” demesi üzerine Piriler hakaret davası açmıştı. Bu esnada Kıvılcım Ural’ın Seçkin Piriler’in çocuğunu evden kovduğunu iddia etmesi de ortalığı iyice karıştırdı. Olaylar karşısında mesajları atıp atmadığını hatırlamadığını söyleyen Ural, 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

Kıvılcım Ural Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler