Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç Pişman Mı Oldu?

İlgili Postlar

Serdar Ortaç Pişman Mı Oldu?

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan geçtiğimiz ay ani bir kararla 5 senelik evliliklerini sonlandırma kararı alarak boşanmışlardı. Mahkemenin ardından boşanmaları hakkında açıklama yapan çift dostluklarına hala devam ettiklerini belirtmeleri üzerine bir konserde Ortaç’ın  Chloe hakkındaki yorumu gündeme damgasını vurmuştu. Ancak ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından dün yaptığı bir paylaşım Serdar Ortaç pişman mı oldu sorusunu akıllara düşürdü.

5 Senelik Evlilik 5 Dakikada Bitti!

Beş senedir birlikte olan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan son dönemlerinde evliliklerinde yaşadıkları kavgalarla gündeme gelseler de boşanma iddialarını her zaman yalanladılar. Birbirlerini çok sevdikleri yönünde açıklama yapan çiftin bir anda boşanma kararı alması herkes için bir şok etkisi yaratmıştı. İkili 8 Ağustos tarihinde görülen duruşmada anlaşmalı olarak boşanarak evliliklerine 5 dakika içinde son verdi. Boşanmanın olduğu gün Chloe Loughnan fenalaşarak hastaneye kaldırılmış, Serdar Ortaç ise eski eşini hastanede yalnız bırakmamıştı.

Serdar Ortaç İle Chloe Loughnan’ın Arası Bakın Neden Açılmış?

Chloe Loughnan Serdar Ortaç’ı Sildi!

Antalya’da verdiği bir konserde evliliği hakkında “Annem söylemişti dinlemedim” açıklaması yaparak mikrofonu annesine yöneltmiş ve annesinin isteği üzerine sahnede Padişah şarkısını seslendirmişti. Bu açıklamanın üzerine Chloe Loughnan ise Ortaç’a tepkisini sosyal medyadan göstererek, Ortaç’la olan tüm fotoğraflarını silmiş ve Ortaç’ı da takipten çıkarmıştı.

Chloe Loughnan Kimdir?

Serdar Ortaç Pişman Mı Oldu?

Boşandıktan sonra evliliği hakkında kafa karıştırıcı yorumlarda bulunan Serdar Ortaç‘ın espri mi yaptığı, yoksa bir kırgınlık mi dile getirdiği anlaşılmıyordu ki Ortaç dün Intagram hesabında Chloe Loughnan’dan kalan detoks sularını paylaştı. Fotoğrafa hiçbir açıklama yapmayan Ortaç kısa süre içinde paylaştığı fotoğrafı sildi. Ortaç’ın bu davranışı sevenleri tarafından bir pişmanlık belirtisi olarak değerlendirilse de ünlü şarkıcıdan herhangi bir açıklama gelmedi.

Serdar Ortaç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler