Ana SayfaÜnlülerCengiz Semercioğlu Demet Akalın'ı Çok Sert Eleştirdi!

İlgili Postlar

Cengiz Semercioğlu Demet Akalın’ı Çok Sert Eleştirdi!

Demet Akalın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından A Milli Voleybol Takımı’nın yenilgisini yenilgiyi eleştirmişti. Sözlerine İtalyan hoca Giovanni Guidetti’yi hedef alan Demet Aklın’a ise tepkiler hızla yükseldi. Twitter’da ağır eleştirilere maruz kalan Akalın Trentopicler’e dahi çıkmıştı. Tam olaylar duruluyor derken Akalın’a bir eleştiri de ünlü gazeteci Cengiz Semercioğlu’ndan geldi. Cengiz Semercioğlu Demet Akalın’ı çok sert eleştirdi!

Demet Akalın’dan Giovanni Guidetti’ya Eleştiri

A Milli Voleybol Takımı geçtiğimiz günlerde 2019 Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda Sırbistan’ın ev sahipliği yaptığı turnuvada muhteşem bir mücadele vermesine rağmen 5. sette maçı 3-2 skorla kaybetti. Bunun üzerine Demet Akalın ise Twitter hesabından “Koçumuz Türk olsa kaybetmezdik. Yine de teşekkürler kızlar.” sözleriyle topu Giovanni Guidetti’ya doğrulttu.

Demet Akalın’a Tepkiler Dinmedi

A Milli Voleybol Takımı’nın maçı kaybetmesini İtalyan koç Giovanni Guidetti’ye bağlayan Demet Akalın‘a Twitter’dan tepkiler yağdı. 10 senedir Türkiye’de yaşayan Giovanni Guidetti hakkında böyle bir yorum yapılmasına çok kızan spor severler Akalın’ı sert sözlerle eleştirirken ünlü isimlerde bazı ünlü isimlerde Akalın’ı isim vermeden eleştirdi. Kısa süre içerisinde Twitter’da Trendtopic olan Demet Akalın tweetiyle hala sosyal medyadan tepkiler almaya devam ediyor.

Demet Akalın Kimdir?

Cengiz Semercioğlu Demet Akalın’ı Çok Sert Eleştirdi!

Yaptığı yorum üzerine sosyal medyadan büyük tepki alan Demet Akalın’a bir tepki de Cengiz Semercioğlu‘ndan geldi. Sporun hiç bir branşında kazanmanın ve kaybetmenin koçla ilgili olmadığını vurgulayan Semercioğlu, Giovanni Guidetti’nin defalarca şampiyonluk kazandırdığını belirtti. Giovanni Guidetti’nın Türkiye’ye aşık olduğunu ve Bitlis’ten Elazığ’a kadar Türkiye’nin her yerini gezdiğini açıklayan Cengiz Semerciloğlu, Giovanni Guidetti’nin Türkçe konuştuğunu vurgulayarak “Yani Giovanni Guidetti, Türk voleyboluna çok şey katmış, Türk kızlarına voleybol oynayarak güçlenebileceklerini, kendi kanatlarıyla uçabileceklerini öğretmiş çok kıymetli bir hocadır… Hatta Türkçeyi bile Demet’ten daha iyi kullandığı aşikardır.” sözleriyle Demet Akalın’ı sert bir şekilde eleştirdi.

Cengiz Semercioğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler