Ana SayfaDizilerKurşun Dizisi Ekranlara Gelmeye Hazırlanıyor!

İlgili Postlar

Kurşun Dizisi Ekranlara Gelmeye Hazırlanıyor!

Yeni sezonun yeni dizilerinden Kurşun muhteşem oyuncu kadrosu ve ilginç hikayesiyle en çok merak edilen yapımlar arasında yer alıyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan dizinin hazırlıklarına başlandı. Proje tasarımını Gül Oğuz’un üstlendiği Most prodiction imzalı, Kurşun dizisi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde…

Engin Altan Düzyatan Kimdir ?

Burçin Terzioğlu Kimdir?

Kurşun Ekranlara Gelmeye Hazırlanıyor!

70’li yılların İstanbul’un da geçen, adalet arayın Orhan Atmaca (Engin Altan Düzyatan) isimli savcının, hırslı bir gazeteci olan Leyla Devrim’im ile birlikte verdikleri mücadeleyi anlatan Kurşun dizisi Fox Tv ekranlarında yerini almak için çalışmalarına başladı. Dizinin ilk okuma provası için oyuncular bir araya geldi. Oyuncuların uyumu, enerjik halleri ve neşesi dikkat çekti. Kurşun dizisinin çekim mekanı ise Arnavutköy’de tüm hızıyla devam ediyor.

Kurşun dizisinin başrollerini, Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu paylaşıyor. Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, , Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş ve Begüm Akkaya’nın kadrosunda yer aldığı Kurşun dizisi yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Murat Can Oğuz ile Burak Arlıer’ın yaptığı, senaryosunu Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar’ın kaleme aldığı Kurşun dizisinin ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz kesin bir bilgi gelmedi.

KURŞUN DİZİSİNİN KONUSU!

Kurşun dizisi 1970’li yıllarda İstanbul’da geçiyor. Engin Altan Düzyatan’ın canlandıracağı Orhan Atmaca isimli adalet arayan bir savcıyla, Burçin Terzioğlu’nin canlandıracağı, kalemine güvenen başarılı bir gazeteci olan Leyla Devrim’li birlikte verecekleri mücadeleyi anlatıyor.

Orhan ile Leyla aşklarıyla, hırslarıyla 70’li yılların renkli mahalle kültürü ve karanlık yer altı dünyası arasında savrulma mücadelesinde, izleyici bir ülkenin özgür, çılgın, umutlu gençliğinin kavgayla, siyasetle, aşkla ve müzikle büyüyüp kabadayılıktan mafyaya, rocktan arabeske, köylerden şehirlere, şehirlerden ise başka yeni bir ülkeye dönüşmesine tanıklık edecek.

Engin Altan Düzyatan’ın yer aldığı diziler hep uzun soluklu oluyor. 5 sezon aynı dizide yer aldıktan sonra güçlü bir diziyle daha ekranlara dönüş yapacak. Burcu Terzioğlu ise güçlü oyunculuğunu Poyraz Karayel’de kanıtladıktan sonra Netflix’te yayınlanan dizi projesinde yer almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler