Ana SayfaÜnlülerİrem Helvacıoğlu'nun Hayatını Değiştiren Teklif

İlgili Postlar

İrem Helvacıoğlu’nun Hayatını Değiştiren Teklif

Sen Anlat Karadeniz ile ününe in katan yetenekli oyuncu İrem Helvacıoğlu son dönemlerde en popüler isimler arasında olmayı başarmışa benziyor. Rol arkadaşı yakışıklı oyuncu Ulaş Tuna Astepe ile başarılı bir uyum sergileyen güzel oyuncunun mesleki kariyerinde Sen Anlat Karadeniz hayatını değiştiren bir dönüm noktası oluşturmuş. İrem Helvacıoğlu ve hikayesinin Detayları Haberimizde..

Oyuncu İrem Helvacıoğlun’dan Bikinili Şov..

İrem Helvacıoğlu’nun Hayatını Değiştiren Teklif

İlk defa televizyon deneyimini Behzat Ç. isimli polisiyesi dizisiyle yaşayan güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu, sonrasında Güneşin Kızları, Muhteşem Yüzyıl gibi pek çok dizide rolleri üstlenmiş. Ancak asıl şöhretini Sen Anlat Karadeniz ile kazanan İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisinden teklif almadan önce neredeyse oyunculuğu tamamen bırakıyormuş.

İrem Helvacıoğlu Kimdir? Sen Anlat Karadeniz Dizisi ‘Nefes’ Kimdir?

Uzunca bir zamandır projelerden teklif gelmeyince İrem Helvacıoğlu, mesleğini yapamayacağını zannedip Ankara’ya dönme kararı alıyoken Ünlü senarist Osman Sınav, kendisine Sen Anlat Karadeniz dizisinde rol teklifi yapmış nitekim İrem Helvacıoğlu’nun yaşamı o tekliften sonra değişmiş. Yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’ın ilk kez baş rol teslim ettiği İrem Helvacıoğlu, Nefes karakterine hayat vererek artık bambaşka bir hayat yaşıyor.

Sen Anlat Karadeniz Ekibi Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı.

Atv’de ekranlarında Çarşamba günü seyircisi ile buluşan Sen Anlat Karadeniz dizi ekibi ile bu yeni sezon için tekrar bir araya geldiler. Yeni sezon için hazırlıklarına start veren dizinin başrol oyuncuları Ulaş Tuna Astepe ile İrem Helvacıoğlu buluştular. Çekildikleri fotoğraflar çok geçmeden sosyal medyaya düşen ünlü ikilinin heyecanları yüzlerinden okunuyordu.

Ulaş Tuna Astepe Kimdir?

'Sen Anlat Karadeniz' yeni sezon için start verdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler