Ana SayfaKimdirSeda Akman Kimdir?

İlgili Postlar

Seda Akman Kimdir?

Bir çok dizi ve filmden tanıdığımız güzel oyuncu Seda Akman Kimdir? Seda Akman rol aldığı tüm projeler ve hakkında merak ettiğiniz her şey ile  Seda Akman Kimdir? haberimiz ile sizlerle..


Bugün Doğan Ünlüler

Seda Akman Aslen Nereli? Seda Akman Şuan Kaç Yaşında? Seda Akman Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Seda Akman aslen Kütahya’lıdır. Şuanda 40 yaşında olan Seda Akmanın burcu ise oğlaktır.

Seda Akman Kimdir?

Seda Akman 13 Ocak 1978 yılında Kütahya’da dünyaya gelmiştir Aslen Kütahyalı olan oyuncu Lise Eğitimini Kütahya’da tamamladıktan sonra memleketinden ayrılmış ve Üniversite eğitimi için Ankara’ya yerleşmiştir. Seda Akman 1997 yılında Ankara Bilkent Üniversitesi’nde diksiyon ve oyunculuk üzerine eğitimini tamamlamış o yıllarda  Kanal 6’da Jetset adında bir TV programı sunmuştur. Sonrasında ise Ankara’da yaşamına devam etmiştir Seda Akman 1998 yılında Miss Palmolive seçilmeye hak kazanmıştır.

Best Fotomodel Seçildi

Daha sonra ise yine aynı yıl 23 ülke güzelininde katılmış olduğu Miss Intercontinental yarışmasında dördüncülüğü elde etmiş, 1999’da Best Model of Turkey yarışmasında Best Fotomodel olarak seçilmiştir.

Seda Akman 2000ile 2004 yılları arasında Number One Tv’de 4 yıl boyunca müzik programcılığı yaparak daha sonra oyunculuk kariyerine başlamıştır. Seda Akmanın rol aldığıilk dizi ise “Ölümsüz Aşk” adlı tv dizisi olmuştur.

seda akman kimdir ile ilgili görsel sonucu

2003 yılından bu yana profesyonel anlamda oyunculuk yapmaya devam eden başarılı oyuncu Seda Akman, ilk olarak ATV’de yayınlanan Ölümsüz Aşk adlı dizide rol almıştır. Akmanın  Oynadığı diziler arasında Bir İstanbul Masalı, Kanlı Düğün, Emret Komutanım, Annem, Mükemmel Çift ve Behzat Ç. gibi bir çok önemli proje yer almaktadır. Son olarak ‘Acil Servis’ adlı dizi ve “Bu Şehir Arkandan Gelecek” dizisinde ekranlara gelmiştir.

Seda Akman’ın Film ve Dizileri:

Annem – 2007
Emret Komutanım Şah Mat – 2006
Aşk Yolu – 2005
Kanlı Düğün – 2005
Emret Komutanım (dizi) – 2005/2007
Balans ve Manevra – 2004
Yazı Tura – 2003
Mühürlü Güller – 2003
Ölümsüz Aşk – 2003
Bir İstanbul Masalı – 2003

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler