Ana SayfaDizilerBu Şehir Arkandan Gelecek Final Yapıyor!

İlgili Postlar

Bu Şehir Arkandan Gelecek Final Yapıyor!

ATV’de ekranlara gelen Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin final yapacağı açıklandı.

Uzun zamandan beri reyting sıralamalarında çok düşük yerlerde kendine yer bulan ve bu nedenle yayın hayatına devam edip etmeme noktasında farklı spekülasyonları çıkan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi için net açıklama yapıldı. Dizinin başrol oyuncularından olan Kerem Bursin tarafından resmi hesap üzerinden paylaşılan bilgilerde dizi için final kararının alındığı ve artık dizinin ekranlara gelmeyeceği belirtildi.

Resmen Duyuruldu

Kerem Bursin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bu açıklama ile birlikte oldukça dikkat çekerken özellikle kimsenin emeğini alamadığı bir dizinin bitmesi noktasında yapacak herhangi bir şey olmadığını söyledi. Kerem Bursin yaptığı açıklama ile birlikte resmi olarak açıklanmamış bir kararı duyururken önümüzdeki günlerde Bu Şehir Arkandan Gelecek için final bölümünün yayınlanacağı ve bu final bölümünün ardından dizinin ekranlara veda edeceği de ortaya çıktı.

Uzun zamandan beri ekranlarda yer alan dizi, bu karar sonrasında gelecek sezon itibariyle artık ekranlarda olmayacak. Bu bakımdan oldukça önemsenen ve gündemde yer alan bu kadar diziyi izleyenlerde de büyük bir üzüntü yarattı. Dizide aşk, zengin fakir ve yıllar sonra babasını bulan bir gencin hayatının nasıl değiştiği ekranlara getiriliyordu.

Sorun Yayın Günü Mü?

Çarşamba akşamlarında yayınlanan dizilerin yüksek rekabet yaratması, dizinin savaşta yenik düşmesi ve yayın hayatına veda etmesine neden oldu.  Öyle ki Türkiye’de en çok sevilen dizilerinin büyük bir bölümü Çarşamba akşamlarında ekranlara geliyor. Zorlu yarışta başarılı olamayan Bu Şehir Arkandan Gelecek, başarısız süreç sonrasında ekranlara veda edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler