Ana SayfaDizilerTV8 22 Mayıs Pazartesi 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 22 Mayıs Pazartesi 2017 Yayın Akışı

TV8 22 Mayıs Pazartesi 2017 yayın akışı açıklandı. Yapılan açıklamalarda TV8’in yeni bir haftaya nasıl başlayacağı da görülürken pek çok farklı programın ilk bölümleri yeni hafta itibarıyla yayınlanacak.

TV8 22 Mayıs Pazartesi 2017 yayın akışı Günaydın Doktor ile başlayacak. Saat 07.00’da başlayacak bu sağlık programının ardından Maşa İle Koca Ayı 08.00’da yayınlanacak. Ekranların sevilen programlarından olan Oynat Bakalım ise tekrar bölümüyle 08.30 itibarıyla ekranlarda olacak. TV8 22 Mayıs Pazartesi 2017 yayın akışı kapsamında Survivor Panorama ve Aramızda Kalmasın arka arkaya canlı olarak ekranlarda yer alacak.

Bu iki programın ardından ise sevilen moda programı İşte Benim Stilim 15.30 itibariyle yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Dokunulmazlık oyunları sonrasında ödül oyunlarının oynanacağı Survivor ise yeni bölümüyle saat 20.00’da başlayacak.

TV8 22 Mayıs Pazartesi 2017 Yayın Akışı Survivor Heyecanı Yaşanacak

Tüm gece boyunca sürecek Survivor yeni bölümü ile birlikte izleyiciler Survivor heyecanını Pazartesi günü evlerine taşıyabilecek. Özellikle hafta sonu yayınlanan ve çok sevilen iki yeni bölümünün ardından Pazartesi günü yayınlanacak olan bölüm, yapılacak yarışmalar sebebiyle oldukça dikkat çekecek.

TV8’de gece boyunca ise İşte Benim Stilim, Survivor Panorama ve Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı yarışmaların tekrar bölümleri yayınlanacak. Yapılacak bu yayınlar ile birlikte TV8 günü oldukça yoğun bir şekilde geçirecek ve pek çok izleyici yine yeni günde ve haftada TV8 izleyecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler