Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım'da Acun Ilıcalı'ya Şok Gönderme!

İlgili Postlar

Yeşim Salkım’da Acun Ilıcalı’ya Şok Gönderme!

Yeşim Salkım’dan Acun Ilıcalı’ya şok gönderme! MasterChef yarışmasından diskalifiye edilen Murat Özdemir’in;  sosyal medya hesabından paylaştığı papağanına işkence videosuna tepki gösteren Yeşim Salkım, oldukça sert bir çıkış yaptı. İsim vermeden Acun Ilıcalı’yı hedef alan Yeşim Salkım, neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Gülben Ergen  – Yeşim Salkım Kavgası Dahada Ateşlendi

Yeşim Salkım’dan Acun Ilıcalı’ya şok gönderme!

Yeşim Salkım’dan Acun Ilıcalı’ya şok gönderme! MasterChef yarışmasıyla tanınan ve programdan diskalifiye olduktan sonra kendisinden sık sık söz ettiren Murat Özdemir, dün akşam yayınladığı papağanına işkence ettiği video ile oldukça tepki çekti.

Murat Özdemir’in sosyal medya hesabından paylaştığı papağana işkence videosuna tüm ülkeden tepki yağarken, ünlü şarkıcı Yeşim Salkım ise Acun Ilıcalı’yı hedef alan sözleri ile dikkat çekti.

İşte MasterChef Murat Özdemir’in İfadesi!

Bize eğitimli televizyoncu lazım!

Yaşanan bu vahşete tepki gösteren bir çok ünlü isimden birisi olan Yeşim Salkım, “Bize eğitimli televizyoncu lazım!” diyerek ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’yı hedef aldı.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği “Yemekteyiz” ve “MasterChef” yarışma programlarıyla tanınan Murat Özdemir ile ilgili sosyal medya hesabından bir video paylaşan Salkım, altına şunları yazdı:

Murat Özdemir Gözaltına Alındı!
Murat Özdemir Gözaltına Alındı!

Yeşim Salkım kimdir?

Şanslı olmak başka, eğitimli olmak başka

“Yazık ülkemizi uçuruma sürükleyen insanları alkışlatan zihniyet ve yapımcı ve televizyoncuyum diyen çökmüş sistem bir gün bunun bedelini acı ödersiniz bu Murat denilen kişinin ne derece rahatsız olduğunun ki bu sadece bir örnek adam şiddet ve uyuşturucudan sabıkalıymış ki nasıl olur da bu insanı evlerimize kadar sokuyorsunuz sizin RTÜK burada ne işe yarar sorgulamak lazım …. Ne demiş peygamberimiz her kavım kendi seçtiği idareci tarafından yönetilir nerede eski müzik yarışma tartışma sohbet herkes şöhret derdine düşmüş Allah islah etsin her şeyi Reyting uğruna harcayıp ısıtıp ısıtıp önümüze koydunuz yazık gerçek şu şanslı olmak başka eğitimli olmak başka bize eğitimli televizyoncu ve yapımcı ve reklamcı lazım en önemlisi de sorumluluğunun farkında olan … Murat Özdemir gibileri görmek istemiyoruz artık yetti.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler