Ana SayfaDizilerVuslat 21. Bölüm Yeni Fragmanı Yayınlandı! 'Ben Sende Yoksam Bir Hiçim Aziz'

İlgili Postlar

Vuslat 21. Bölüm Yeni Fragmanı Yayınlandı! ‘Ben Sende Yoksam Bir Hiçim Aziz’

TRT ekranlarının sevilen dizilerinden Vuslat 2. sezon bölümleriyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizi merakla beklenen 21. yeni bölümüyle 16 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Gizemlerle dolu olan dizinin yine gizemli fragmanları dikkat çekti. Vuslat 21. bölüm 3. fragmanında, Feride’nin ‘Ben sende yoksam bir hiçim Aziz’ sözlerinden ikilinin ayrı oldukları anlaşılıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

‘Ben Sende Yoksam Bir Hiçim Aziz’

Vuslat 21. bölüm 3. fragmanında; Fırat, Kerem’i vurmaktan hapse atılıyor. Hasibe ise oğlunu hapiste ziyaret edip onu oradan çıkaracağını söylüyor. Nehir’in aklından yeni kötülükler geçtiğinin farkında olan Sultan, Aziz abisinin onu sevmediğini artık anlamasını istiyor. Feride, Kerem’le kardeşini kurtarmak için konuşuyor. Kerem şikayetini geri alacak mı? Feride neden ‘Ben sende yoksam bir hiçim Aziz’ diyor? Tüm bu sorular 16 eylül pazartesi günü cevap bulacak.

Vuslat 21. bölüm 3. fragmanı…

VUSLAT 20. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylan, Feride’yi arayarak annesinin fenalaştığını hastaneye götürdüklerini söyler. Perihan, Tahsin’i mezarlığa kadar takip ettiğinde, onun fenalaştığını görür ve  hastaneye yetiştirir. Perihan, Aziz’i arayıp babasını mezarlıkta fenalaşmış bir vaziyette bulduğunu söyler. Aziz, babasını kimin mezarına gittiğini sorduğunda annesi bilmediğini söyler. Aziz, annesine Feride ile evlenmeye karar verdiğini söyler. Perihan ise iki dünya bir araya gelse bu evliliğe izni olmadığını söyler.

Fırat, Kerem’in Ceylan’la evlenmek istediğini duyunca sinirle evden çıkar. Hasibe, Fırat’ın arkasından ‘kızımın bir suçu yok’ diye arkasından bağırır. Faik ise, Ceylan’ın bir daha evden dışarı çıkmasını yasaklar. Hasibe, Feride’ye, başlarına ne geldiyse onun yüzünden olduğunu, evden defolup gitmesini söyler. Aziz, Nehir’in annesine Feride’nin adresini verdiğini öğrenince ona acınacak durumda olduğunu söyler.

Defile günü geldiğinde, Perihan ile Nehir, Feride’nin mahvoluşunu izlemek için yerlerini alır. Mankenler geçiş yaptıktan sonra, Feride, konuşma için sahneye davet edilir. O sırada kendisine gelen içecekten de bir yudum alıp içeceği Aziz’e verir. Feride, fenalaşmaya başlar ama belli etmeden konuşmasını bitirir. Daha sonra Aziz, sahneye elindeki bardakla çıkar ve konuşma esnasından bir yudum içer. Perihan, oğlunun o içeceği içtiğini görünce fenalaşır.

Vuslat Yeni Sezon 21. Bölüm Fragmanı Geldi! Aziz Geri Gelecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler