Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 14. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Sevda Uygar'ı Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 14. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Sevda Uygar’ı Öldürecek Mi?

Kimse Bilmez, merakla beklenen 14. yeni bölümüyle 17 Eylül salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Uygar, Sevda’yı babasıyla tehdit edip Ali’den ayrılıp kendisiyle evlenmesini isteyecek. Ali, Sevda’nın tehdit altında olduğunu anlayacak. Kimse Bilmez dizisinin yeni fragmanında, Uygar’ın tehditlerine dayanamayan Sevda, ona silah doğrultuyor ve ateş ediyor.Sevda Uygar’ı öldürecek mi?

Salı Dizileri 2019

Sevda Uygar’ı Öldürecek Mi?

Kimse Bilmez 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Pilot’un hayatının tehlikede olduğunu öğrenen Ali, onun bulunduğu evin çevresindeki adamları etkisiz hale getirir. Uygar ise Sevda’yla evlenmek üzereyken Ali, Sevda’nın kolundan tutup onu alıp götürür. Samim zehirlenerek ölür. Sevda ise kendisini zorla alıp götürmek isteyen Uygar’a silah çekip ateşler.

İşte Kimse Bilmez 14. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1172595205486383105

KİMSE BİLMEZ 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Duygu, Pilot’un polisler tarafından arandığını öğrendikten sonra onunla bir daha görüşmek istemez. Vedat, Hüdaverdi’den Pilot’a bir mesaj gönderip verdiği adrese gelmesini ister. Pilot, güvenli adrese gider ama aklı Duygu’da kalır. Ali ise Sevda’yı Uygar’la aynı otel odasında görünce sinirle oradan ayrılır. Sevda, Ali’nin arkasından arabayla onu takip eder. Ertesi gün Sevda valizini toplayıp evden ayrılır ama Ali ise onun gitmesine müsaade etmez ve Sevda’ya sevdiğini itiraf eder.

Ali, Sevda’yı eve bırakıp Uygar’ın peşine düşer ama onu evinde bulamayıp döner. Samim, Uygar’a Ali’nin ikisini de öldüreceğini yaptığının büyük bir hata olduğunu söyler. Sevda’nın annesiyle babasının konuşmalarına duyan Uygar, Ali’nin oğlunun katilinin Sevda’nın babası olduğunu öğrenir. Ali ise, Sevda’ya süpriz bir evlenme teklifi hazırlar ve ikili birbirlerine sevgilerini haykırır. Samim, Ali’ye kardeşinin kim olduğunu söyleyeceğini ama karşılığında ondan, Uygar’ın canını bağışlamasını ister.

Ali, bu anlaşmayı kabul eder fakat Samim, Ali’yle buluşacağı yerde Kurt beyin adamları tarafından zehirlenir. Samim, Ali’ye kardeşinin kim olduğunu açıklayacağı sırada zehir etkisini göstermeye başlar. Pilot’un peşindeki adamlar ise onu bulunduğu yerden çıkarmak için Tuğçe’ye plana dahil ederler. Tuğçe, oraya gider ve Pilot’un boynuna sarılır. Bunu gören Duygu sinirlenip dışarı çıkar. Pilot’da arkasından dışarı çıkında silahların hedefi olur ve vurulur.

Kimse Bilmez 14. Bölüm Fragmanı Geldi! Sevda’nın Kararı Ali’yi Şok Edecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler