Ana SayfaÜnlülerFatma Girik'den Kötü Haber! Hastaneye Kaldırıldı..

İlgili Postlar

Fatma Girik’den Kötü Haber! Hastaneye Kaldırıldı..

Türk sinemasının mihenk taşlarından olan ünlü sanatçı Fatma Girik diş tedavisi için gittiği Ankara’da acil bir şekilde hastaneye yatırıldı. Detaylar Haberimizde..

Fatma Girik Hasta Yatağından Kalkıp Vatandaşlık Görevini Yaptı!

Fatma Girik’den Kötü Haber! Hastaneye Kaldırıldı..

Sevenlerini yine korkutan haber bugün geldi. Usta oyuncu Fatma Girik, gitmiş olduğu Ankara’da hastaneye yatırıldı. Yürürken güçlük çeken ünlü sanatçı’nın 1 ay boyunca yatırıldığı hastanede tedavi altında olacağı öğrenildi.

 Fatma Girik kimdir?

Muayene Olduğu Doktorun Önerisiyle Hastaneye Yatılırdı!..

Bu yıl 79 yaşına giren yeşilçam’ın usta oyuncusu Fatma Girik, yaklaşık 10 gün önce diş tedavisi olmak üzere İstanbul’a gitmişti. Sonrasında Ankaradaki doktoruna görünen ünlü sanatçı özel bir hastaneye yatırıldı.

Muayene Olduğu Doktorun Önerisiyle Hastaneye Yatılırdı!..

Muayne olduğu doktorun tavsiyesi üzerine hastaneye yatan oyuncu Fatma Girik yürümekte zorlandığı farkedildi. Ortama 1 ay boyunca yatırıldığı hastanede fizik tedavi görecek olan Fatma Girik’in kontrollerin devam ettiği ve şu an için kritik bir durum olmadığı öğrenildi.

Fatma Girik Yeniden Hastanede!

Ünlü oyuncu Fatma Girik sık sık düşmesinden dolayı geçtiğimiz şubat ayında hidrosefali sebebi ile beyninden ameliyatı gerçekleşmişti. Öncesinde de 2016 senesinde de kalça kemiği ameliyatı olmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler