Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 12. Bölüm Fragmanı Geldi! Cemre'ye Cenk'ten Destek Geliyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 12. Bölüm Fragmanı Geldi! Cemre’ye Cenk’ten Destek Geliyor!

Kanal D ekranlarının en iddialı dizilerinden Zalim İstanbul 11. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Cemre, Nedim’i kaçırmaktan tutuklanır. Alevler içinde kalan Nedim’in bulunduğu yere dalan Cenk onu alıp çıkarır. Agah, yeğenini evine geri getirir ancak Cemre’yi bir daha evinde istemez. Nedim’le de pazarlık yapan Agah, Cemre’nin hapisten çıkmasını sağlar. Artık Nedim dahil ailesi tarafından da istenmeyen Cemre, yapayalnız sokakta kalır. Zalim İstanbul 12. bölüm fragmanı geldi. Cemre’ye Cenk’ten destek geliyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Cemre’ye Cenk’ten Destek Geliyor!

Zalim İstanbul 12. bölüm fragmanında; Cemre’yi götüren arabanın önüne geçen Cenk, onu alıp evine götürür. Cemre’nin Cenk’in evinde kalmaya başladığı ortaya çıkar. Bunu duyan Cemre, deliye döner ve annesiyle abisini de alıp evi basıp, Cemre’ye büyük hakaret eder. Şeniz ise Cemre’nin, oğlunun evinden gitmesini sağlamak için harekete geçer. Hırsını alamayan Ceren, Nedim’e acı çektirmek için Cemre’yle Cenk’in aynı evde birlikte yaşadıklarını söyler.

İşte Zalim İstanbul 12. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/yxMGpglX7s4

ZALİM İSTANBUL 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Agah, Nedim’i eve getirir ama Cemre’yi unutturamaz. Nedim sürekli Cemre’yi ister. Şeniz, Ceren’e Nedim’in ilaçlarını aksatmamasını ister ancak babaanne Ceren’in Şeniz’in dediği ilaçları Nedim’e vermesini istemez. Avukata danışıp Nedim’in ne kadar malı mülkü olduğunu öğrenene kadar o zehirli ilaçları vermemesi için Ceren’i tembihler. Cemre, Nedim’e karşı eziyetlerine devam eder. Yine Cemre diye tutturunca Nedim’in üzerine sıcak çorba döker.

Hapse atılan Cemre’nin fidye istemediği ortaya çıkar ancak Agah, isterse adam kaçırmaktan onun 15 yıl ceza yemesini sağlayacağından Nedim’le pazarlığa oturur. Nedim’den, Cemre’nin serbest kalması karşılığında onunla bir daha görüşmek istememesini ister. Cemre, serbest kalır ve eve gelip Nedim’den özür diler ancak Nedim, onun geldiğine sevinmemiş gibi davranır.

Seher, Civan, babaanne müştemilata kendilerini kilitleyip Cemre’nin yanına çıkmazlar. Cemre, dışarıda ağlayıp annesinden af diler ama Seher, kızını affetmez. Herkesin yüzünü çevirdiği Cemre, arabaya bindirilip konaktan dışarı çıkarılır. Bu sırada Nedim’e tahammül edemeyen Ceren, eline aldığı yastıkla Nedim’i boğarak öldürmeye çalışır.

Zalim İstanbul 11. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Cemre Nedim’i Öldürmek Suçundan Hapse Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler