Ana SayfaDizilerYasak Elma 50. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ender'in Ortaya Çıkması Tüm Dengeleri...

İlgili Postlar

Yasak Elma 50. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ender’in Ortaya Çıkması Tüm Dengeleri Bozacak!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma 2. sezonu bomba gibi bir giriş yaptı. Dizi 49. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şahika, Yıldız’ın yiyeceği yemeğe zehir koyar ama Yıldız değil Aysel yer yemeği ve hastanelik olur. Yıldız iyice Şahika’dan korkmaya başlar ve Ender’i arayıp geri dönmesini ister. Ender, polisleri de alıp yalıya gelir. Şahika, Ender’i karşısında sapasağlam görünce şok olur. Erder’in ortaya çıkması tüm dengeleri bozacak.

Pazartesi Dizileri 2019

Ender’in Ortaya Çıkması Tüm Dengeleri Bozacak!

Yasak Elma 50. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yiğit, Zehra’nın yazdığı kitabın nüshasını kurtarmayı başarır. Ama Şahika’nın bulduğu yayın evleri kitabı beğenip basmak istemezler. Zehra’da başka bir yayın eviyle para karşılığında anlaşır. Bunu duyan Halit, yine dolandırıldığı için Zehra’ya çok kızar. Yayın evini arayan Zehra, kitabının basılacağını duyunca sevinçten Yıldız’a sarılır. Yiğit, Şahika’nın verdiği zehirli ilacı her gün Erim’e vermeye devam eder. Erim ilaçların etkisiyle iyice Yıldız’a düşman olup saldırgan bir hal alır.

YASAK ELMA 49. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şahika, her gün Erim’in yanına gidip onu Yıldız hakkında doldurur. Bir gece Erim, yatağından kalkıp Yıldız’ın odasına gidip boğazına sıkmaya çalışır. Yıldız’ın çığlıklarıyla tüm ev ayağa kalkar ve fırsattan istifade Şahika, Yıldız’ın kapısının kilitli tutulması gerektiğini Halit’e söyler. Halit’de kabul eder. Şahika’nın ikinci hamlesi ise onu zehirlemek olur. Bebekten de Yıldız’dan da kurtulmak ister.

Yıldız, Ender’in tüm sosyetik arkadaşlarını ve basını arayıp evde parti verir ve bebeğinin erkek olduğunu, müştemilatta kaldığını hatta üzerinden kilitlendiğini herkese anlatır. Yıldız’ın yemeğine zehir koyar ancak o yemeği Aysel yeyince ağzından köpükler gelmeye başlar. Şahika, hastanede Aysel’in kanından zehir çıkmaması için tahlillerde oynama yaptırır. Psikolojik olduğu söylenir.

Yıldız, kendisinin yemediği yemeği Aysel’in yediğini öğrendikten sonra iyice Şahika’dan korkmaya başlar. Hemen, Ender’i arayıp Şahika’nın onun anlattığından da tehlikeli olduğunu, Erim’in de kendi bebeğinin de canının tehlikede olduğunu söyler. Ender, polislerle birlikte eve gelir kendisini öldürmek isteyenin Şahika olduğunu söyler.

Yasak Elma 49. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ender Polislerle Şahika’nın Karşısına Dikiliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler