Ana SayfaDizilerMasterchef Türkiye 5. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

İlgili Postlar

Masterchef Türkiye 5. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

Masterchef Türkiye 2019 5. hafta ilk eleme adaylarını belirlemek üzere takımlar dokunulmazlık oyunu için ter döktüler. Masterchef’in son bölümünde, Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları Çeşme Alaçatı’ya gittiler ve oranın en seçkin işletme sahiplerine menülerini hazırlayıp, dokunulmazlık için yarıştılar. Masterchef 5. hafta eleme adayları belli oldu. Yarışmanın yarınki bölümünde de 2 yarışmacı eleme potasına düşecek ve bir kişi yarışmaya veda edecek.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Masterchef 5. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

Masterchef’in dünkü bölümünde ödül oyununu kazanan mavi takım, bu bölümde Somer şefin Masterclas’ına katıldılar ve ünlü şeften birbirinden yararlı tüyolar alarak, diğer yarışmacılardan bir adım daha önde gitmelerine yardımcı olacak önemli püf noktaları öğrendiler.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları Çeşme Alaçatı’ya gittiler ve şeflerin kendilerine verdikleri yemekleri eksiksiz yapmak için uğraş verdiler. Takımlar verilen süre içinde, Deniz Fasulyesi, Şevketi Bostan, Arapsaçı, Rum Böreği, Ahtabot Tava, Tereyağlı Karides, Midye Pilaki, Şambali Tatlısı, Franda Trança ve Asma yaprağında barbun yapmaları istendi. Şefler yarışmacılardan ilk defa bu kadar uzun olan bir menü istediler.

Takımlar verilen süre içerisinde menüyü yapmaya çalıştılar. Mavi takımdan Mustafa’nın Ahtobotları ketılın içinde pişirmeye çalışması şeflerin gözünden kaçmadı. Yemekler, seçtin işletme sahiplerine sunuldu. Oylama sonunda en çok oyu olan Kırmızı takım oldu ve 5. haftanın ilk dokunulmazlığının sahibi oldu. Kırmızı takım 8- Mavi takım ise 6 kişi tarafından beğenildi.

MASTERCHEF 5. HAFTA ELEME ADAYLARI!

Mavi takım dokunulmazlığı kaybedince iki eleme adayı belirlemek üzere siyah önlüklerini giydiler. Somer şefin kendi yaptığı Yeşil Körili Tavuk ve Pirinç Plavı menüsünü en yakın yapan yarışmacı dokunulmazlığı alıp elenmekten kurtulacak ve eleme potasına girecek bir yarışmacıyı da belirleyecek. Mavi takımdan bu yemeği Somer şefin yemeğine en yakın yapan Suna, Yasin ve Cemre yaptı. Üç yarışmacı arasından en iyi tabağı ise Yasin verdi. Yasin dokunulmazlığı kazandı ve belirlediği aday ise Suna oldu.

Diğer yarışmacılar bir birlerine oy verdi ve en fazla oyu Mustafa aldı. Böylelikle 5. haftanın eleme potasına düşen yarışmacılar Suna ve Mustafa oldu.

Masterchef Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Ödül Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler