Ana SayfaDizilerCanevim 16. Bölüm Fragmanı Geldi! Ceylan'ın Yeni Kararı Taylan'ın Hoşuna Gitmeyecek!

İlgili Postlar

Canevim 16. Bölüm Fragmanı Geldi! Ceylan’ın Yeni Kararı Taylan’ın Hoşuna Gitmeyecek!

Atv’nin sevilen dizilerinden Canevim 15. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Ceylan’ın Taylan’a karşı duyguları değişmeye başlar. Feryal, bunu fark eder ve ondan kurtulmanın yollarını aramaya başlar. Melis ise Ömer’i bulup onunla bir anlaşma yapar. Taylan, Ceylan’ı en azından iyileşene kadar evden ayrılmamasını ister. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ceylan’ın yeni kararı Taylan’ın hoşuna gitmeyecek gibi görünüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ceylan’ın Yeni Kararı Taylan’ın Hoşuna Gitmeyecek!

Canevim 16. bölüm 1. fragmanı diziden hemen sonra yayınlandı. Fragmanda; Ceylan için ölümü bile göze alan Taylan, yeni bir başlangıç için Ceylan’dan bir cevap ister. Şirkete ortak olan Ömer, Ceylan’ın karşısına çıkıp Taylan’ın nasıl masumiyetini nasıl yok ettiğini, iki gün sonrada nasıl kapının önüne koyduğunu göreceğini söylüyor. Feryal tüm olanların sorumlusu olarak Ceylan’ı görüyor ve Taylan’a bu evliliğe müsaade etmeyeceğini söylüyor. Ceylan’ın annesine giden Feryal, artık kendilerine borçlarının olmadığını kızlarının oğlunun koynuna girdiğini söyleyip onları aşağılıyor. Elvan ise Ayşe’ye annesi olduğunu söylüyor.

İşte Canevim 16. bölüm fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1173707703925055488

CANEVİM 15. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tüm fırsatları kollayan Tayan, Ceylan’a karşı tavırları değişir ve onun kafasını karıştırmayı başarır. Ceylan, artık rüyalarında bile Taylan’ı görmeye başlar. Ceylan’ın Taylan’a karşı duygularının değiştiğini fark eden Feryal, Taylan’a ve ailesine bir zarar gelmeden ondan kurtulmanın yollarını aramaya başlar. Melis ise ortalardan kaybolan Ömer’i bulup onun Ceylan’ın ve Taylan’ın karşısına güçlü bir şekilde çıkması için onu ikna eder.

Taylan’ın evinde kalmaya başlayan Ceylan, bir gece su içmek için mutfağa gittiğinde, Taylan’ın havuza atladığını ve geri çıkmadığını görür. Hemen havuza atlayan Ceylan, Taylan’ı boğuluyor zannedip çıkarır. Taylan ise dalış yaptığını söyleyip ikili havuz başında sohbete başlar. Taylan, Simya’dan ayrıldığını bundan sonra onun kendisini aldattığını ve asla bir daha onunla birlikte olamayacağını söyler.

Aile Elvan’ı Hikmet’den korumaya çalışırlar ancak bu sefer Ayşe tehlike altına girer. Hikmet’in düzenlediği saldırıda Ayşe’yi alevler arasından kurtaran ise Elvan olur. Ama Hikmet, bu saldırının sonunda Ayşe’yi öğrenir. Artık hem Ayşe hem de Elvan tehlikededir.

Canevim 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Taylan Ceylan’ı Öpecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler