Ana SayfaDizilerVuslat 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Aziz Tüm Sırları Ortaya Çıkarma Peşinde!

İlgili Postlar

Vuslat 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Aziz Tüm Sırları Ortaya Çıkarma Peşinde!

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Vuslat 2. sezon 22. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Feride, Fırat’ın Kerem’i vurmasından sonra evden kovulur ve Emine’de kalmaya başlar. Aziz ise 4 aydır komadan çıkamamıştır. Feride, şirketten ayrılmaz ve Aziz’in uyanmasını bekler. Aziz, uyanır ancak Feride’yi hatırlayamaz. Bunu fırsat bilen Nehir ise Aziz’le nişanlı olduklarını söyler. Vuslat dizisinin 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Her şeyi hatırlayan, Aziz tüm sırları ortaya çıkarma peşinde.

Pazartesi Dizileri 2019

Aziz Tüm Sırları Ortaya Çıkarma Peşinde!

Vuslat 22. bölüm 1. fragmanında; Aziz, annesinin mezarının başında Sultan’a sarılıp ağlıyor. Nehir ise Aziz ile nişan yüzüğü taktıktan sonra Feride’yi tamamen silme peşinde. Aslında hiç hafızasını kaybetmemiş ve Feride’yi bir an olsun unutmamış olan Aziz’in yeni planı kendileri üzerinden oynanan oyunları ortaya çıkarmak olacaktır. Sultan ailesinde dönen yalanları öğrenmeye başlıyor.

İşte Vuslat 22. bölüm 1. fragmanı…

VUSLAT 21. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aziz, aylardır komada ve Perihan hanım da ölmüştür. Nasıl öldüğü ise gizemini koruyor. Tahsin bey arada mezarına gidip çiçek koyar. Aziz’in yokluğuna ise tek üzülen Sultan ile Feride olur. Onu hemen hemen her gün ziyaret ederler. Feride’nin her Aziz’i ziyarete gittiğinde Aziz’in durumunda değişiklikler olur. Fırat, Kerem’i vurduğu için hapistedir. Hasibe ise tüm olanlardan Feride’yi sorumlu tutup onu evden kovmuştur.

Tahsin’in büyük sırrını bilen Hasibe oğlunun serbest kalması şartıyla onunla pazarlık yapar. Tahsin, Fırat’ın hapisten çıkmasını sağlar. Fırat’da annesi gibi başlarına gelen her şeyin sorumlusu olarak Feride’yi suçlar. Aziz’in ve Kerem’in yokluğunda Nehir, neredeyse şirketi ele geçirir ve yönetim kurulu için ayrı havuzlu bir yer bile ayarlar. Aziz komadan çıkıp uyanır ama Sultan’ı tanır ama Feride’yi tanımaz. Bunu duyan Nehir, Aziz’in yanına gidip nişanlanma aşamasında olduklarını söyler.

Aziz, kaldıkları yerden devam etmeyi kabul eder. Kerem bunu öğrenince çok şaşırır ama Nehir’le abisinin yokluğunda pazarlık yapmayı da ihmal etmez. Aziz Kerem’e annesinin nerede olduğunu sorar oda yurt dışında olduğunu söyler. Nehir, Aziz’e bir hoş geldin partisi düzenler. Tahsin, bunun tam zamanı olduğunu Nehir’e söyler. Nehir’de misafirlere Aziz’le nişanlanma kararı aldıklarını söyleyip yüzükleri takarlar. Aziz, Nehir’e Feride’yi göstererek onun kim olduğunu sorar. Oda şirkette çalışan biri olduğunu söyler. Aziz, annesinin mezarına giderek, o soyadı artık taşımayacağını söyler.

Vuslat 21. Bölüm Yeni Fragmanı Yayınlandı! ‘Ben Sende Yoksam Bir Hiçim Aziz’

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler