Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 2. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Aliço Çukur'a Geri Dönebilecek...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 2. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Aliço Çukur’a Geri Dönebilecek Mi?

Show Tv ekranlarının efsane dizisi Çukur 3. sezon 1. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yücel’in tuzağı yüzünden babasını öldürmek zorunda kalan Yamaç, akıl hastanesine düşüyor. İdris’in ölümüyle mahalle yasa boğuluyor. Akın ise İdris babanın yerine geçiyor. Yamaç akıl hastanesinden çıkıyor ama Yücel’den den de intikamını alıyor. Çukur 3. sezon 2. bölüm ilk sahne yayınlandı. Babasının himayesi altına giren Aliço Çukur’a dönmek istiyor ama babası buna izin vermiyor. Çukur’un kalbi olan, Aliço Çukur’a geri dönebilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Aliço Çukur’a Geri Dönebilecek Mi?

Çukur 3. sezon 2. bölümün ilk sahnesinde; Aliço, baba dediği ama onun komutanı olduğunu söyleyen kişi, Aliço’nun asıl babası mı bilinmiyor. Aliço, ona Çukur’a dönmek istediğini söylüyor. Ama onun Çukur’a gitmesine izin verilmiyor ve orada kalacağı söyleniyor.

İşte Çukur 3. sezon 2. bölüm ilk sahne….

ÇUKUR 3. SEZON 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yücel’in tuzağından Yamaç sağ çıkıyor. İdris’in oğluna yalvarmaları sonucunda Yamaç, silahın tetiğini çekiyor. Babası kollarında can veren Yamaç, aklını yitirmiş bir vaziyette kolonya diye bağırmaya başlar. Daha sonra babasının eşyalarını alıp eve götüren Yamaç, gözyaşları içerisinde babasının cenazesini yıkar. Sahile çıkıp hava alayım derken, orada oturan birilerine kolonya dökmeye başlar. Onu deli zanneden insanların şikayeti sonucunda akıl hastanesine yatırılır.

Hastanede Yamaç’ın gitar çalıyormuş gibi davranışını gören doktor kendi gitarını ona verir ve Yamaç’ın hayata geri dönmesini sağlar. Yamaç, dışarı çıktığında Yücel’in ailesini büyük tuzak kurar. Ailesinin öldürüldüğünü sanan Yücel, aklını kaybederek akıl hastanesine düşer. İdris Koçovalı’nın hapiste olan oğulları ise deliye dönüp, orada yaşadıkları zorlukları atlatıp dışarı çıkma çabasına düşerler.

Sultan ise Vartolu’ya gidip onun kendisine bir can borcu olduğunu, bunun karşılığında İdris’in katilini bulup öldürmesinin onun görevi olduğunu söyler. Çaresiz kalan Vartolu, çıkar çıkmaz babasının katilini öldürmek için ant içer. Diğer yandan Azer Kurtuluş ve Yücel’le iş birliği yapıp Çukur’u içten bitirmeye yenin eden Baykal’ın kızı Efsun devreye girer. Efsun, Çukur’un içine girmek için nasıl bir plan yapacak?

Çukur 3. Sezon 1. Bölüm Yeni Fragmanı Geldi! Bu Zor Görev Vartolu’ya Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler