Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 1. Bölüm Yeni Fragmanı Geldi! Bu Zor Görev Vartolu'ya...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 1. Bölüm Yeni Fragmanı Geldi! Bu Zor Görev Vartolu’ya Düşüyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur 3. sezon 1. bölümüyle 16 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölüm ilk fragmanında; Yamaç, babasının cansız bedenini kucağına alıp aklını yitirmiş gibi davranıyor. Yamaç oradan çıkmak için babasını öldürmek zorunda mı kaldı bilinmiyor ama Yücel’in, Yamaç’ın düştüğü çukurdan bir daha çıkamayacağını söylemesi kafaları karıştırıyor. Dizinin yeni fragmanında ise Sultan, İdris’in katilinin bulunmasını istiyor. Bu zor görev Vartolu’ya düşüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Bu Zor Görev Vartolu’ya Düşüyor!

Çukur 3. sezon 1. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda; İdris babanın ölümü ortalığı karıştırıyor. Herkes intikam peşindeyken Çukur’u içten çökertmek için Yücel’in yeni planları vardır. Yamaç ise aklını yitirmiş halde hastanede görünüyor. Hapiste olan İdris’in diğer çocukları ise babalarının ölüm haberiyle dışarı çıkmanın çarelerini arıyorlar. Sultan hanım, Vartolu’dan kendisine olan can borcunu ödemesi için ondan, İdris’in katilini bulup öldürmesini istiyor.

işte Çukur 3. sezon 1. bölüm yeni fragmanı…

ÇUKUR 2. SEZON 34. FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ!

Akın, babasını arayıp oğlunun ölü bulunduğunu söyler. Selim, oğlunu sağ karşısında görünce kendisini kandırdığı için ona tokat atar. Azer, Koçovalılar’la görüşmek için onları bir iftar yemeğine çağırır. Koçovalı kardeşler buluşacakları yere gider. Timsah sözcü olarak söze başlar. Koçovalı kardeşlere, İstanbul’u terk edersiniz yada kendilerinin onları İstanbul’dan göndereceğini söyler. Yamaç, Çukur’u kimin yöneteceğini sorduğunda ise onu kendilerine bırakmalarını söyler. Yamaç, birden bire şarkı söylemeye başlar ve üç kardeş orayı terk eder. Yücel’in bir eşi ve çocuğu olduğunu öğrenen Yamaç, onun elini kolunu bağlayıp evi ateşe verir. Ona, gittiği yerde Çeto’ya ve Mahsun’a kendisini sormasını söyler.

Yamaç, yanan evi zevkle izlerken içeriye Akın girip, Yücel’le canı karşılında pazarlık yapar. Ama öldürdüğü Akşın için onun tek kolunu keser. Koçovalılar büyük bir çatışmaya girer. Tam Çukur’u kurtardıklarını düşünürken, Selim, Salih ve Cumali tutuklanır. Koçovalılar’ın kadınlarını kurtarmak için gittikleri adreste İdris ve Yamaç tuzağa düşer. İkisinin kapandığı yerde, Yücel’in sesi gelir. İkisinden birinin ölmesi şartı ile Koçovalı kadınlarını serbest bırakacağını söyler. İdris, Yamaç’a kendisini öldürmesi için yalvarır. Süre dolduğunda ise iki el silah sesi duyulur.

 Çukur 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı! Yamaç Yaşadığı Acıyla Düştüğü Çukurdan Çıkabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler