Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nejat Suna'yı Yalnız Bırakmıyor!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nejat Suna’yı Yalnız Bırakmıyor!

Benim Tatlı Yalanım 14. yeni bölümüyle 19 Eylül perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Nejat, Aylin’in geri dönüp boşanmak istemesiyle bunalıma girer. Aylin’in kızının nasıl olduğunu bile sormamasıyla gerçekleri Kayra’ya anlatmak ister ama Suna ona engel olur. Kayra, annesiyle babasının ayrılacağını duyar ve Suna’nın arabasına gizlice biner. Suna evdeyken Kayra anne diye seslenince Şevket bey şok olur. Dizinin yeni fragmanında, Şevket Suna’yı kendisine yalan söylediği için affetmiyor. Nejat Suna’yı zor gününde yalnız bırakmıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Nejat Suna’yı Yalnız Bırakmıyor!

Benim Tatlı Yalanım 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şevket, Suna’nın kendisine yalan söylemesiyle deliye dönüyor. Pervin ise yıllar önce öfkeyle kendisine yaptığı şeyi kızına yapmamasını onu dinlemesini söylüyor. Babasının kendisini istemediğini düşünen Suna artık bir evi olmadığını düşünmeye başladığında Nejat, onu teselli edip onu evine götürmek istiyor. Öte yandan Suna Kayra’yla parktayken bir kadınla konuşuyor ve onu ismini soruyor. Suna’da Aylin deyince şaşırıyor. Gerçek Aylin ortaya mı çıkıyor?

İşte Benim Tatlı Yalanım 14. bölüm fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Nejat, kendisini atölyeye kapatır. Serkan, onu bulup konuşmak ister ancak Nejat kimseyle görüşmek istemez. Aylin’e ders vermek için ondan boşanmaktan vazgeçer hatta Kayra’ya annesinin ne kadar bencil bir kadın olduğunu anlatmak ister. Ama Suna buna müsaade etmez. Kayra’nın böyle bir şoku kaldıramayacağını söyler. Sonunda Nejat, sakinleşir ve Suna’ya teşekkür eder. Şevket bey, Enise’nin Rafet’e verdiği fotoğrafın Pervin’e ait olmadığını öğrenir.Pervin’i bulup neden o fotoğrafı Enise’ye vermesini istediğini sorar. Ama zaten çok hasta olan Pervin yığılır kalır. Şevket onu otel odasına götürdüğünde, kullandığı ilaçları görüp onun çok hasta olduğunu anlar.

Nejat, Hayri’yle konuşurken Kayra onları duyar ve annesiyle babasının boşanacaklarını zanneder. Nejat, mahkemeye gitmeden önce Suna’ya erteledikleri konuşmayı yapmaları gerektiğini söyler. Ama Suna, Kayra’ya bunu anlatamayacaklarını ve 3 hafta sonra hayatlarından çıkacağını söyler. Aylin, acil ameliyata alındığı için boşanma davasına gelemez. Bebeğini kaybeden Aylin bir daha anne olamayacaktır. Kayra, Suna’nın arabasına gizlice biner. Bahçede misafirlerle otururken Kayra gelip anne diye seslenir.

Benim Tatlı Yalanım 14. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Suna Nejat Aşkı Çıkmaza Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler