Ana SayfaÜnlülerTolgahan Sayışman, Dizisinin Yayın Gecesinde Fenalaştı!

İlgili Postlar

Tolgahan Sayışman, Dizisinin Yayın Gecesinde Fenalaştı!

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, başrollerinde oynadığı Şampiyon dizisinin yayın gecesinde aniden rahatsızlandı. Yetenekli oyuncu dizide Kafkas lakablı karaktere can verdiği Şampiyon disinini ekip arkadaşlarıyla izlerken birden fenalaştı. Tüm Detaylar Haberimizde..

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi Çiftinin Bebeğine Lüks Hediye!

Tolgahan Sayışman, Dizisinin Yayın Gecesinde Fenalaştı!

Ekranlarda yeni sezonda Perşembe geceleri TRT1 kanalında yayınlanmaya başlayan Şampiyon adlı dizi nihayet izleyicisi ile buluştu. İlk bölümünün yayın heyecanıyla dizi oyuncuları, Swissotel The Bosphorus’ta toplandı ve birlikte izlemeye başladılar. Şampiyon dizisinde Kafkas lakabıyla genç bir boksör karakterine hayat veren  başarılı başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman dizinin ilk bölümünü izlemek için biraraya geldiklerinde zor anlar yaşadı.

Tolgahan Sayışman Kimdir?

Çok yorgun ve Hasta olarak hissettiğini söyleyen Tolgahan Sayışman, birden kendini kötü hissedince olduğu yere yığılıverdiği öğrenildi. Ekip arkadaşlarının müdehalesiyle kendine gelen ünlü oyuncu aşırı yorgun olduğu gözlemlendi.

Başrollerini üstlendiği Şampiyon dizisinde oğlu Güneş için boksörlüğe geri dönmek isteyen baba Kafkas lakablı eski şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı’nı oynadığı bu dizide, birde ilk yaşandı.

Tam bir yıl boyunca haftanın ortalama 5 günü boks dersleri alan Tolgahan Sayışman, Şampiyon dizisinde ilk kez oğluyla rol aldı. Şampiyonda’da Kafkas’ın oğlu Güneş’in bebekliğini, Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi’nin 4 aylık oğlu Efehan hayat verdi.

Magazin Haberleri

İşte Tolgahan Sayışman’ın Fenalaştığı O Anlar;

sampiyon-tolgahan-sayisman-5-6DWT.jpg

Almeda Abazi Kimdir?

Şampiyon'un Kafkas'ı Tolgahan Sayışman dizinin ilk bölümünü izlerken fenalaştı!

Capture

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler