Ana SayfaÜnlülerKim Milyoner Olmak İster İçin Kenan İmirzalıoğlu'na Rekor Teklif Götürüldü

İlgili Postlar

Kim Milyoner Olmak İster İçin Kenan İmirzalıoğlu’na Rekor Teklif Götürüldü

Türkiye’de sevilerek takip edilen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından Murat Yıldırımın ayrılması şok etkisi yaratmıştı. Yeni sezonda Show Tv için hazırlanan Ramo ‘da başrollerinde oynamak üzere veda eden Oyuncu Murat Yıldırım’ın yerine Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na teklif götürülmesi ise heyecam yarattı. Detaylar Haberimizde..

Murat Yıldırım ‘Kim Milyoner Olmak İster’den Neden Ayrıldı

Kim Milyoner Olmak İster İçin Kenan İmirzalıoğlu’na Rekor Teklif!

Kim Milyoner Olmak İster, ATV ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından biriyken yeni projesi Ramo’da yer alacağını söyleyen müjdeleyen ünlü oyuncu Murat Yıldırım programa veda etmişti. Son bir haftadır sunucu koltuğunu kimin geleceği ise merak konusu olurken  sürpriz isim gündeme bomba gibi düştü.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Murat Yıldırım Oyunculuk’dan Kopamadı!

Yepyeni bir dizi Ramo projesiyle televizyona dönmeyi planlayan başarılı oyuncu Murat Yıldırım, oyunculuktan da çok fazla kopamadığınıda bu sayede ispatlamış oldu.

Murat Yıldırım Kimdir?

Rekor Teklif Bölüm Başına 250 bin TL!

En son Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisiyle ekranlarda sevenleriyle buluşan 45 yaşındaki Kenan İmirzalıoğlu’nun, her bölüm başına 250 bin TL teklif götürülen programa sıcak bakdığı Posta gazetesinden İpek Şafak’ın yaptığı özel habere göre öğrenildi.

En Son Dakika Magazin Haberleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler