Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yıldız Kuzey'i Yıldırabilecek Mi?

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yıldız Kuzey’i Yıldırabilecek Mi?

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Kuzey Yıldızı ilk Aşk ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin 1. bölümünde; Yıllar önce idealleri olan Kuzey, nişanlısı olan Yıldız’ı arkasında bırakıp İstanbul’a gitmiştir. Orada evlenen Kuzey 3 kız çocuğu olup eşinden ayrıldıktan sonra kasabasına tekrar döner. Ancak Yıldız, hiç evlenmemiştir ve aradan 20 yıl geçmesine rağmen ona olan öfkesi geçmemiştir. Kasabada hiç kimse Kuzey’i istemez. Yıldız eline tüfeği alıp Kuzey’den gitmesini ister. Yıldız Kuzey’i yıldırabilecek mi?

Cumartesi Dizileri 2019

Yıldız Kuzey’i Yıldırabilecek Mi?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzey’in kızları babalarının Yıldız’la olan eski bir aşk hikayesi olduğunu öğrenirler. Evleri karşı karşıya olan inatlaşan çekişmeleri devam eder. Yıldız onları kasabadan kovmaya kararlıdır. Beş parasız iş arayan Kuzey’e kasabalılar da tepkilidir. Yıldız, gitmeleri için tüfeğini alıp üzerilerine ateş açmaktan çekinmez.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2. bölüm fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kuzey’in işleri yolunda gitmez hatta evlerine icra gelince kızlarını da alıp 20 yıl önce terk ettiği kasabasına geri döner. Babasıyla da arası iyi olmayan Kuzey’in annesi yayla evinin anahtarını verir ve oraya yerleşmelerini söyler. Kızlar eve gittiklerinde şok olurlar. Güzel bir ev beklerken kulübe gibi bir yere gelmişlerdir. Kuzey, kızları eve bırakıp yiyecek bir şeyler almaya kasabaya iner.

Bir tüp, makarna, yağ ve salça alacak kadar parası olan Kuzey, balıkçılara gidip miçoluk yapmak ister. Hemen balığa çıkmakta olan bir balıkçının yanında iş bulur. Ancak orada Yıldız’ın erkek kardeşiyle karşılaşıp denize atılır. Üstü başı ıslak eve döner. Kızlar karşı komşuları olan Yıldız’ın evine gidip yiyecek bir şeyler almak isterler ancak Kuzey’in kızları olduğu öğrenilince elleri boş eve dönerler.

İki eski sevgili köprüde karşılaşırlar. Yıldız, Kuzey’i köprüden geçirmek istemez ve geldiği yere geri dönmesini ister. Kuzey’de ondan inat olunca Yıldız onu dereye atmak isterken ikisi birden dereye düşerler. Yıldız, Kuzey’in evine giden su borularını tüfekle patlatır. Kuzey, inatla evine onarmaya başlar ve gitmeye niyeti yoktur.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler