Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 14. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Beste Yine Hayal Kırıklığına...

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 14. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Beste Yine Hayal Kırıklığına Uğruyor!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi 2. sezon 13. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şakir hayata tekrar dönüyor ve torunu doğana kadar hastalığına direneceğine söz veriyor. Ama Mahur’la Müjde söyledikleri yalanla büyük stres altına giriyorlar ve tek çareleri bir çocuk daha yapmak oluyor. Öte Yandan Berk, Nil’i unutamadığını için onun kendisine bir şans vermesini istiyor. Beste Erdem’in evlenme teklifini kabul ediyor. Ceylan, bunu duyup hain bir plan yapıyor. Beste yine hayal kırıklığına uğruyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Beste Yine Hayal Kırıklığına Uğruyor!

Bir Aile Hikayese 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Düğüne kadar zayıflamak isteyen Beste, Erdem’in karşı çıkmasına rağmen zayıflama kampına gider. Oraya gittiğinde Erdem’i arayan Beste telefonda Ceylan’ın sesini duyar. Erdem’in kendisi gider gitmez Ceylan’ın yanına koştuğunu zanneder. Erdem ise Beste’nin bulunduğu kampa gittiği zaman onu biriyle görür. Nil, yıllar sonra tekrar karşısına çıkan Berk’in sevgisine tam olarak güvenemez. Berk’in ise Nil’den vazgeçmeye niyeti yoktur.

İşte Bir Aile Hiyakesi 14. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/K0RxgS2rkl0

BİR AİLE HİKAYESİ 13. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fenalaşan Şakir hastanede yoğun bakıma alınır. Saatler sonra gözünü açtığında Mahur’a torununun doğumunu görene kadar ölmeyeceğini söyler. Mahur’la Müjde ise söyledikleri yalan altında ezilirler. Melahat’in durumu fark etmesi üzerine yeni bir karar alıp 3. çocuklarını yapmaya karar verirler. Beste, Erdem’in evlenme teklifini kabul eder ancak hemen değil hayal ettiği gelinliğin içine girinceye kadar ondan süre ister. İkili birlikte yaşamaya karar veriler. Bu durum Berk’in hoşuna gitmez.

Berk ise Nil’in karşısına çıkıp önceden gittikleri barda onu bekleyeceğini söyler. Oturup beklemeye başlayan Berk artık Nil’in gelmeyeceğini düşünüp orada tanıştığı bir kadınla bardan çıkar. O sırada da Nil fikrini değiştirip oraya gider ama Berk’i kadınla bardan çıkarken görür ve dönüp gider. Berk ise kadından özür dileyip ona başkasını sevdiğini söyler.

Beste, Bodrum’da bir zayıflama kampına gideceğini Erdem’e söyler. Erdem karşı çıkar ama onu dinlemez gider. Oraya vardığında Erdem’i arayan Beste kadın sesi duyar ve onun Ceylan’ın yanında olduğunu anlar. Müjde ise tekrar hamile kalmak için doktora gittiğinde, normal yollarla hamile kalamayacağını öğrenir.

 Bir Aile Hikayesi 13. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Beste’ye Erdem’den Büyük Darbe!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler