Ana SayfaDedikoduDemet Özdemir Ve Can Yaman Yakalandı!

İlgili Postlar

Demet Özdemir Ve Can Yaman Yakalandı!

“Erkenci Kuş” setinde tanışıp mutlu bir birlikteliğe yol açan Demet Özdemir ve Can Yaman’ın ayrıldığı yönünde güçlü iddialar vardı. Hatta Demet Özdemir’in çoktan yeni bir ilişkiye bile yelken açtığı konuşuluyordu. Konu hakkında ikilinin hiçbir açıklama yapmaması iddiaların güçlenmesine neden olmuştu. Uzun süreli sessizliğin ardından Demet Özdemir ve Can Yaman yakalandı!

Demet Özdemir ve Can Yaman Neden Ayrıldı?

“Erkenci Kuş” dizisinin setinde rol arkadaşı olan Demet Özdemir ve Can Yaman bir süre sonrada gerçek hayatta da mutlu bir aşka yelken açtılar. Başta arkadaş olan ikilinin ilişkisi de yolunda gidiyordu ki ani bir ayrılık haberi ikilinin sevenlerini üzdü. İlişkileri hakkında farklı iddialarla gündeme gelen çift ise bu haberlerin hiçbirine yanıt vermemeyi seçmişti.

Demet Özdemir’den Ayrılık Kutlaması!

Demet Özdemir Can Yaman’ın Adını Ağzına Almadı!

Kaan Yıldırım ile hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt vermek için bir magazin programına telefonla canlı olarak bağlanan Demet Özdemir, Can Yaman’ı ödül aldığı için tebrik etmişti. Ancak cümle boyunda Özdemir’in, hiç Can Yaman adını kullanmaması ikili arasındaki sorunlarında ciddi olduğunu düşündürmüştü.

Demet Özdemir Kimdir?

Demet Özdemir Ve Can Yaman Yakalandı!

Bir süredir sessizliğe bürünen çiftin tam gerçekten ayrıldığına inanmaya başlıyorduk ki, ikili geçtiğimiz gün tatil dönüşü bir hayranlarının objektifine yakalandı. Arkadaşlarıyla birlikte tatile giden Demet Özdemir ve Can Yaman çifti görünüşe göre barışmış ve yaşadıkları sorunların izlerini geride bırakmaya çalışıyorlar.

Can Yaman Kimdir?

Demet Özdemir Ve Can Yaman Yakalandı!
Demet Özdemir , Can Yaman Yakalandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler