Ana SayfaDedikoduDemet Özdemir'den Ayrılık Kutlaması!

İlgili Postlar

Demet Özdemir’den Ayrılık Kutlaması!

Bir dizi aşkını daha gerçek hayata geçiren Demet Özdemir ve Can Yaman çifti son dönemlerde en çok konuşulan isimler arasında. İkili her ne kadar ilişkileriyle ilgili haberlerle gündeme gelmekten kaçınsa da, zaman zaman gündeme yansımaktan da kaçamıyorlar. Çiftin geçtiğimiz gün ev değiştirme kararını almasınına ardından yaşanan gelişmeler sonra Demet Özdemir’den ayrılık kutlaması herkesi şaşırttı!

Arkadaşlık Aşka Dönüştü!

Can Yaman ve Demet Özdemir sette tanışarak birbirine aşık olan isimler arasında. Dizi setinde kurdukları arkadaşlıkla her zaman birbirine yakıştırılan ikili birbirini daha iyi tanıdıkları noktada bir birliktelik kararı almışlardı. İlişkilerini olabildiğince gözlerden uzak yaşamaya çalışan çift bir süre bu mutlu haberi de gizlemeyi tercih etmişlerdi.

Can Yaman ve Demet Özdemir’den Kafaları Karıştıran Aşk Paylaşımı!

Ev Mi Satın Alıyorlar!

Bir süredir birlikte yaşayan Demet Özdemir ve Can Yaman çifti geçtiğimiz günlerde yeni bir eve taşınma düşünceleriyle gündeme gelmişlerdi. Oturdukları evin satılığa çıkması nedeniyle evlerini satın almak isteyen çift, ev sahibinin belirlediği rakamdan dolayı vazgeçmiş ve yeni bir ev arayışına girmişlerdi. İlişkileri hakkında ciddi adım atmak üzere oldukları dedikoduları olan çiftin yeni taşınacakları evde kiracı değil ev sahibi olacakları iddia ediliyor.

Can Yaman Kimdir?

Demet Özdemir’den Ayrılık Kutlaması!

Can Yaman ve Demet Özdemir çiftinin tanıştığı ve birlikte rol aldığı “Erkenci Kuş” dizinden final haberi geldi. 3 hafta sonra final yapması beklenen dizinin yorgunluğunu üzerinden atmak isteyen Demet Özdemir ise arkadaşlarıyla birlikte Alaçatı’ya tatile gitti. Eğlence mekanında bir hayranın telefonun kamerasına takılan Demet Özdemir dizisinin bitişini dans ederek kutladı.

Demet Özdemir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler