Ana SayfaÜnlülerKalben; Bir Kadına Aşık Oldum!

İlgili Postlar

Kalben; Bir Kadına Aşık Oldum!

Sesiyle herkesi etkilemeyi başaran konuşması ve sohbetleri ile gönüllere yerleşen Kalben verdiği röpörtajda bir kadına aşık olduğunu dile getirdi.

Kalben kimdir?

Bir Kadına Aşık Oldum!

Verdiği röpörtajda bir keresinde bir kadına aşık oldum demiş ve bunu neden yaptığını açıkladı. Saçlar, sadece, haydi söyle şarkılarıyla milyonlarca izlenmeye sahip olan ve kendisine kemik bir kitle oluşturan kalben çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. 33 yaşındaki sanatçı son çıkardığı ‘Kız kulesinin anahtarı ‘şarkısıyla yine çok beğenilmiş ve röportajda bir kadını aşık olduğunu itiraf etti.

kalben

kalbenben

Göğüslerine Değil Onun Altında Yatanla İlgileniyorum!

Gazeteye verdiği röportajda bir kadına platonik aşık olduğunu ve onun göğüslerine değil altında kalbiyle ilgilendiğini ancak aşık olmasının bu kişinin kadın olmasından değil insan olmasından kaynaklandığını dile getirdi.

Sevgilim Bir Adam Ve Adamımla Mutluyum!

gazetecinin yönelttiği soruya karşı verdiği cevap herkesi şaşırttı…

-Aşk şarkıları bir müzisyen olarak aşkı nasıl anlatırsınız?
-Aşk çölde açan bir çiçek. Sekiz milyar insanız, birini bulup ona âşık olmak, onu anlamak, onun bedenine değmek ne kadar nadir eylemler… Şu an içinde olduğum aşksa bir şaşırma hali. Kalben’e kim o kişi diye sorulduğuna tanımıyorsunuz size tanıtmayacağım sevgilim bir adam ve adamımla mutluyum diyerek noktayı koydu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler