Ana SayfaKimdirKalben kimdir?

İlgili Postlar

Kalben kimdir?

Şarkıları ile Türkiye’nin sevilen isimlerinden birisi olan Kalben kimdir? İşte ünlü şarkıcı ile ilgili detaylar.

Türkiye’de Kalben olarak tanınan sanatçının tam adı Kalben Sağdıç’tır. Sanat yaşamında Kalben Sağdıç yerine sadece Kalben olarak tanınmak isteyen sanatçı, bu nedenle sadece bu ismi kullanıyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Kalben kaç yaşında? Kalben aslen nereli? Kalben burcu ne?

17 Ocak 1986 yılında doğan Kalben, Hataylı. Kalben’in burcu ise oğlak.

Kalben kimdir? Kalben nerede eğitim aldı?

Küçük yaştan itibaren müziğe ilgi duyan ve bu alana yönelen Kalben, 14 yaşında gitar çalmaya başladı. Hataylı olsa da yaşamının büyük bir bölümü Ankara’da geçen sanatçı, daha sonrasında tek başına yaşamaya başladı. Üniversite eğitimi için İstanbul’a gelen ve burada yaşam kuran Kalben ilk önce Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler okudu. Bu bölüm sonrasında yüksek lisans ile eğitimine devam etmek isteyen sanatçı, Medya ve Kültürel Çalışmalar üzerine aldığı eğitim ile birlikte eğitimini tamamladı.

Eğitim sonrasında Marka müdürü, editörlük, proje yöneticiliği yapan Kalben, daha sonrasında sahneye yöneldi. Başlangıçta profesyonel olarak bu işi yapmayı düşünmese de sesi ile dikkat çekerek beğeni toplayan Kalben, Youtube’da yayınlanan bir video ile en çok dinlenen isimlerden birisi oldu.

Kalben ilk albümü ne zaman çıktı?

Sanatçının ilk albümü 2016 yılında çıkarken Şubat ayı itibari ile dinleyicilerine ulaşmayı başaran Kalben, böylece müzik kariyerini de başlatmış oldu.

Kalben evlilikleri

Birlikte müzik yaptığı Berkant Ali İncesaraç ile 2016 yılında evlenen Kalben, hayatını da müzisyen bir isim ile birleştirdi. Fakat 2018 yılı itibari ile çift ayrıldı.

Kalben albümleri

2016 – Kalben

2017 – Sonsuza Kadar

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler