Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerAşkım Kapışmak'ın Eseri Beyaz Perdeye Geliyor!

İlgili Postlar

Aşkım Kapışmak’ın Eseri Beyaz Perdeye Geliyor!

Ünlü davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak’ın eseri beyaz perdeye geliyor! Aşkım Kapışmak’ın dünya çapında yoğun bir ilgiyle sergilenen seminerinin sinemaya da konu olacağı öğrenildi.  Bu proje için hem çok heyecanlı hem de çok mutlu olan Aşkım Kapışmak bunun en büyük hayalleri arasında olduğunu itiraf etti. Kapışmak’ın “Elma Dersem Çık” isimli eserden esinlenilen yeni proje hakkında merak ettiğiniz tüm detayları sizin için kaleme aldık.

Kendini Sanatla Geliştirdi!

Sanata olan ilgisi küçük yaşlara dayanan Aşkım Kaşpışmak kendini bu alanda geliştirmeye 12 yaşındayken ailesinin gönderdiği kurslarla başlamıştır. Sanatla iç içe büyüyerek meraklı yapısından hiçbir zaman vazgeçmeyen Kapışmak, üniversite yıllarında sanatla ilgilenmeye de devam etmiştir. Sonrasında oyunculuk eğitimleri alan ama psikoloji alanında uzmanlaşmayı seçen Kapışmak verdiği her röportajda sanatın hayatında önemli bir yeri olduğunun altını çizmektedir.

Aşkım Kapışmak:Gömlek Seçimlerimiz Kişiliğimizi Yansıtıyor Olabilir mi?

Davranış Bilimleri’nin Uzman İsmi!

Eğitimini “Amerikan Üniversitesi Newport’ta Davranış Bilimleri- Psikoloji” alanında tamamlayan Kapışmak, bu alanda senelerdir çeşitli seminerler vermektedir. Uzmanlığını davranış bilimleri üzerine yapan Aşkım Kapışmak, Türkiye’de ve Avrupa’da verdiği seminerlerle büyük bir ilgi görüyor. Yazdığı kitaplarla da dünyada yankı uyandıran Aşkım Kapışmak’ın kitabı şimdide beyaz perdeye uyarlanıyor.

Aşkım Kapışmak’ın Eseri Beyaz Perdeye Geliyor!

Aşkım Kapışmak‘ın “Elma Dersem Çık” isimli kitabı hem Türkiye’de, hem de Avrupa’da büyük bir ses getirmişti. Kitabından derlediği seminerle dünya çapında ilgi gören Kapışmak’ın semineri önümüzdeki günlerde beyaz perdede yerini alacak. Yapımcılığını Zafer Balkaya ve Fatih Aysal’ın üstlendiği projeyi İzzet Başlak yönetti. Yeni projesi için çok heyecanlı olan Aşkım Kapışmak ise “Bir eserimi önce sahneye, sonra da bir sinema filmine taşımak benim için en büyük hayaldi.” açıklamasında bulundu.

Aşkım Kapışmak Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler