Ana SayfaYaşamModaAşkım Kapışmak:Gömlek Seçimlerimiz Kişiliğimizi Yansıtıyor Olabilir mi?

İlgili Postlar

Aşkım Kapışmak:Gömlek Seçimlerimiz Kişiliğimizi Yansıtıyor Olabilir mi?

Aşkım Kapışmak: gömlek seçimlerimiz kişiliğimizi yansıtıyor olabilir mi? Gömlek seçiminin kişilik ile bağlantısı nedir? Seçtiğiniz gömlek ile verdiğiniz mesajlar arasında bir bağlantı var mı? Aşkın Kapışmak konu hakkında neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiklerinizin tüm ayrıntıları…

Aşkım Kapışmak kimdir?

Aşkın Kapışmak’ın öncülüğünde farkındalık projesi

Ünlü davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak’ın desteği ve öncülüğünde başlatılan sosyal duyarlılık ve farkındalık projesi kapsamında bir açıklama yapan davranış bilim uzmanı Kapışmak, bakın neler söyledi…

Aşkım Kapışmak, Danla Bilic ile Neden Mahkemelik Olduğunu Anlattı

Gömlek seçimlerimiz kişiliğimizi yansıtıyor olabilir mi?

Günlük hayatın yoğun temposunda çalışan erkeklerin vazgeçilmez parçası gömleklerin aslında kişiliğimizin bir parçası olduğunu söyleyen davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, güne farklı renk ve dokuda gömlekler arasından seçtiğimiz gömlek ile başladığımızı ve çevremize de beden dilimizle bu şekilde mesajlar verdiğimizi anlattı.

 

Tudors Gömlek ve Aşkım Kapışmak’ın ortaklaşa başlattığı sosyal duyarlılık kampanyası!

Erkek giyim sektöründe bir dünya markası olan Tudors Gömlek, ünlü davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak ile birlikte gerçekleştirdiği sosyal duyarlılık kampanyasında; seçtiğimiz gömleklere farklı anlamlar katarak, toplumsal birleşmeyi, sevgiyi ve saygıyı öne çıkartıyor.

Sevgi, saygı, birlik ve beraberlik mesajları hedefleniyor!

Tudors Gömlek’in İşbirliği, ünlü davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak’ın desteği ve öncülüğünde başlatılan sosyal duyarlılık ve farkındalık projesi ile sosyal medya üzerinden sevgi, saygı, birlik ve beraberlik mesajlarının yaygınlaştırılması hedefleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler