Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'in Yeni Sezon 2. Fragmanı Yayınlandı! Kanlı Sezon Başlıyor!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’in Yeni Sezon 2. Fragmanı Yayınlandı! Kanlı Sezon Başlıyor!

Ufak Tefek Cinayetler’in yeni sezon 2. fragmanı yayınlandı! Kanlı sezon başlıyor!Yeni sezonu için geri sayıma başlayan fenomen dizi Ufak Tefek Cinayetler, yayınlanan 2.fragmanla izleyenleri şoke etti. Dizinin yeni sezonda son sürprizleri neler? İşte merakla beklene dizinin yeni fragmanı ve haberimiz hakkında tüm merak ettiğiniz detaylar…

Ufak Tefek Cinayetler’in Yeni Sezon Çekimleri Başladı

Ufak Tefek Cinayetler’in Yeni Sezon 2. Fragmanı Yayınlandı! Kanlı sezon yayınlandı!

Ufak Tefek Cinayetler’in yeni sezon 2. fragmanı yayınlandı! Kanlı sezon başlıyor! Geçtiğimiz sezon Star Tv’de yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede fenomen haline gelen dizi Ufak Tefek Cinayetler, yeni sezon için geri sayıma başladı. Dizinin başlamasına günler kala yayınlanan tanıtımla birlikte, ekran başındaki izleyicilerin heyecanı doruğa çıktı.

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncusu Aslıhan Gürbüz’den Üniversiteyi Kazanamayanlara Mesaj Var

İşte izleyenleri heyecanlandıran o fragman…

http://https://youtu.be/ZxG3PvBbClg

İkinci Fragmanın sürprizi Osman Sonant oldu!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yayınlanan yeni fragmanında diziye yeni katılan Osman Sonant’ın yer alması, izleyenleri bir hayli heyecanlandırdı. Bugüne kadar rol aldığı bütün dizi ve filmlerde başarılı oyunculuğu ile göz dolduran Osman Sonant, dizinin bundan sonraki başarısında önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor.

2.fragmanda neler oluyor?

Merakla yeni sezonunun başlaması beklenen dizinin 2. fragmanında arka fonda sadece sesi duyulan Oya, herşeyin daha da fena olacağını belirtip; ““Neler yaşadık, neler yaptık birbirimize… Kozlarımızı defalarca paylaştık. Bitti, bu kadardı sanıyordum. Meğer yaşadığımız her şey daha başlangıçmış. O güne kadar kumda oynayan çocuklar gibiymişiz. Bundan sonrası daha kanlı, daha yıkıcı ve çok daha sürprizli…” diyerek izleyenlerin heyecanını ve beklentisini doruğa çıkarttı.

Ufak .tefek Cinayetler dizisinin konusu nedir?

Merakla yeni sezonu beklenen dizi; dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, tutkulu bir aşk, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabeti anlatan hikaye, git gide sertleşen bir savaşı da gözler önüne seriyor. Dahası; ortada gizem dolu bir cinayet var.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin oyuncu kadrosuna kimler var?

Yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı, sezonun iddialı dizisi “Ufak Tefek Cinayetler” yine Star TV’de yolculuğuna devam ediyor. Çok sevilen dizide ise şu oyncularrol alıyor:

Oya: Gökçe Bahadır, Merve: Aslıhan Gürbüz, Serhan: Mert Fırat, Pelin: Bade İşçil, Taylan: Ferit Aktuğ, Arzu: Tülin Özer, Mehmet: Yıldıray Şahinler, Burcu: Duygu Sarışın

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler