Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 14. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Suna Kayra'yla Aynı Kaderi...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 14. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Suna Kayra’yla Aynı Kaderi Paylaşıyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 14. yeni bölümüyle 19 Eylül perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Şevket bey Suna’nın kendisine söylediği yalanı öğrendikten sonra onu dinlemen yargılar. Ancak Pervin’in Şevket’e, yıllar önce kendisine yaptığı gibi onu dinlemeden yargılamaması söyler. Suna, neden babasına yalan söylemek zorunda kaldığını anlatır. Nejat, Pervin hanımın Suna’nın annesi olduğunu öğrenir. Gerçek Aylin ortaya çıkıyor. Suna Kayra’yla aynı kaderi paylaşıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Suna Kayra’yla Aynı Kaderi Paylaşıyor!

Benim Tatlı Yalanım 14. bölüm 2. fragmanı yayanlandı. Fragmanda; Suna, babasına kendi çocukluğunu Kayra’da gördüğünü ve bu yüzden ona yalan söylemek zorunda kaldığını anlatır. Bu arada Suna’yı yargılayan Şevket’in karşısına çıkan Nejat, çocuklarına anneleri yaşadığı halde onlara öldüğünü söylediğini yüzüne vurur. Suna’nın iyileşmesi için her bedeli ödemeye hazır Nejat, Aylin’in ortaya çıkıp Kayra ile yakınlaştığından ise haberi yoktur.

İşte Benim Tatlı Yalanım 14. bölüm 2. fragmanı….

BENİM TATLI YALANIM 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Nejat, Aylin’in yıllar sonra boşanmak için ortaya çıkmasıyla bunalıma girer ve kendisini atölyeye kapatır. Serkan, onu bulup konuşmak ister ancak Nejat kimseyle görüşmek istemez. Aylin’e ders vermek için ondan boşanmaktan vazgeçer hatta Kayra’ya annesinin ne kadar bencil bir kadın olduğunu anlatmak ister. Ama Suna buna müsaade etmez.

Kayra’nın böyle bir şoku kaldıramayacağını söyler. Sonunda Nejat, sakinleşir ve Suna’ya teşekkür eder. Şevket bey, Enise’nin Rafet’e verdiği fotoğrafın Pervin’e ait olmadığını öğrenir.Pervin’i bulup neden o fotoğrafı Enise’ye vermesini istediğini sorar. Ama zaten çok hasta olan Pervin yığılır kalır. Şevket onu otel odasına götürdüğünde, kullandığı ilaçları görüp onun çok hasta olduğunu anlar.

Nejat, Hayri’yle konuşurken Kayra onları duyar ve annesiyle babasının boşanacaklarını zanneder. Nejat, mahkemeye gitmeden önce Suna’ya erteledikleri konuşmayı yapmaları gerektiğini söyler. Ama Suna, Kayra’ya bunu anlatamayacaklarını ve 3 hafta sonra hayatlarından çıkacağını söyler.

Aylin, acil ameliyata alındığı için boşanma davasına gelemez. Bebeğini kaybeden Aylin bir daha anne olamayacaktır. Kayra, Suna’nın arabasına gizlice biner. Bahçede misafirlerle otururken Kayra gelip anne diye seslenir.

Benim Tatlı Yalanım 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nejat Suna’yı Yalnız Bırakmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler