Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 11. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Cemre Nedim'i Öldürmek Suçundan Hapse...

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 11. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Cemre Nedim’i Öldürmek Suçundan Hapse Giriyor!

Zalim İstanbul dizisi merak edilen 11. yeni bölümüyle 16 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cenk, annesine ve babasına haber vermeden ip uçlarını takip edip Cemre’yle Nedim’in yerini bulacak. Cemre ise annesiyle kardeşinin gözaltında olduğunu öğrenince dayanamaz onları kurtarmak için ortaya çıkar. Cenk, Nedim’i yerini bulur ama birileri orayı ateşe vermiştir. Dizinin yeni fragmanında, Cemre Nedim’i öldürmek suçundan hapse giriyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Cemre Nedim’i Öldürmek Suçundan Hapse Giriyor!

Zalim İstanbul 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Seher, çocuklarına iyi bir anne olamadığı için feryat ederken, Cemre Nedim’i kaçırıp öldürmekten hapse giriyor. Agah ise Cemre’nin fidye için Nedim’i kaçırmadığını öğreniyor ve bunu neden yaptığını öğrenmek istiyor. Cenk ise son anda Nedim’i alevler arasından kurtarmayı başarıyor. Şeniz’in gizli işler çevirdiğini Agah öğreniyor.

İşte Zalim İstanbul 11. bölüm 2. fragmanı…

ZALİM İSTANBUL 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Agah, Nedim’in bulunması için herkesi seferber eder. Abisinin mezarının başına gidip oğluna iyi bir amcalık yapamadığı için gözyaşı döker. Şeniz’in tek derdi ise Nedim’in iyileşmeden bulunmasıdır. Oda ayrı bir koldan arama çalışmalarına devam eder. Cenk, annesiyle beraber hareket ediyormuş gibi davranarak fırsat kollar. Cemre ise Nedim’le, beş parasız kala kalır. İlk gecelerini sahilde çadırda geçirirler. İkinci gün ise hem çalışabileceği hemde yatabilecekleri bir otel bulur.

Eve bir fidye mektubu gelir ve mektupta 0 milyon karşılığında Nedim’i verecekleri yazar. Agah, Seher’e Cemre’nin Nedim’i para için kaçırdığını bu fidyeyi Cemre’nin istediğini söyler. Polisler gelince Ceren, tüm olanların o kadın diye gösterdiği annesiyle abisinin sorumlu olduğunu söyler. Polisler, Civan’la Seher’i karakola götürürler. Damla, babasına Civan’ın böyle bir şey yapmayacağı konusunda emin olduğunu söyler ama Agah kimseyi dinlemez.

Cemre, çalıştığı otel için alışverişi yapmak için pazara gider. Giderken de Nemin’in odasını üzerinden kilitler. Artık tüm televizyonlarda ve gazetelerde fotoğrafları çıktığını gördükten sonra Cemre, başka bir yere gitmek için çare arar. Cenk, onların yerini öğrenir ve kimseye söylemeden oraya gider. Cenk’le Cemre yolda karşılaşırlar. Otel sahibinin oğlu Nedim’le Cemre’nin fotoğraflarını görünce Nedim’in odasına girer.

Zalim İstanbul 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nedim Alevler Arasında Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler