Ana SayfaDizilerAfili Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Güzel Denetmen Kerem'in İlgi Odağı...

İlgili Postlar

Afili Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Güzel Denetmen Kerem’in İlgi Odağı Oluyor!

Kanal D ekranlarının reytinglerde ilk sırayı kimselere vermeyen dizisi Afili Aşk 14. yeni bölümüyle 18 Eylül çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Muhsin bey, Muammer hocanın söylediklerini duyduktan sonra fenalaşıp hastaneye kaldırılır ancak olanları hatırlamaz. İkili derin bir nefes alır ancak onun her an hatırlayabilme ihtimaliyle de korku yaşamaya başlarlar. Şirkete yeni bir denetmen gelmesi ve denetmenin de güzel bir kadın olması işleri karıştırıyor. Güzel denetmen Kerem’in ilgi odağı oluyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Güzel Denetmen Kerem’in İlgi Odağı Oluyor!

Afili Aşk 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şirkete gelen denetmenin güzel genç bir kadın olması Kerem’i heyecanlandırırken, Ayşe’yi kıskançlık krizlerine girmesine neden oluyor. Kerem’le denetmenin baş başa geç saatlere kadar çalışacağı düşüncesi Ayşe’yi rahatsız ediyor ve onları takibe alıyor.

İşte Afili Aşk 14. bölüm 2. fragmanı…

AFİLİ AŞK 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Kerem, babasına kızıp evi terk edince Ayşe onu yalnız bırakmaz. Önce Volkan’ın evine giderler ancak Rıza’nın olayları öğrenir ve onları alıp eve götürür. Kerem, iş aramaya başlar ancak başarılı olamaz. Ayşe, çalıştığı ajansla yeni reklam filmi için görüşme yaptığı sırada Kerem’in karakoldan çıkarken çekilen fotoğrafları yüzünden ortaklıktan vazgeçen Amerika’lı iş adamlarını görür. Yanlarına gidip, Kerem’in ailesini korumak için öyle bir şey yaptığını söyleyip onları, Kerem’le tekrar görüşmek için ikna eder.

Kerem, görüşme yemeğini Ayşe’lerin evinde yapmak ister. Ceyda, bu fikre karşı çıkar ama Kerem kararlıdır. Rıza bahçede mangal yapar ve toplandı olumlu geçer. Rıfat’ın son anda gelip daha büyük hisse teklif etmesi ise  işe yaramaz. Muhsin bey işi aldıklarını öğrenir ve. oğluyla gelinini almak için Ayşe’lerin evine gider. Kerem’e yanlış yaptığını söyleyip bundan sonra şirketi onun yöneteceğini söyler.

Muammer hoca ise, Ceyda’nın söylediklerine göre Ayşe’nin kendisini sevdiğini Kerem’in onu zorla evde tuttuğunu zannederek Ayşe’nin karşısına çıkar. Ayşe’nin sesini duyan Kerem gelir ve hocayı evden kovar. Ama hoca her şeyi bildiğini sahte bir evliliklerinin olduğunu söylediğinde, Muhsin bey konuşulanları duyup fenalaşır.

Afili Aşk 14. Bölüm Fragmanı Geldi! Kerem’le Ayşe’yi Korku Dolu Günler Bekliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler