Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 14. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Demir ile Selin Arasında...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 14. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Demir ile Selin Arasında Eski Nişanlı Krizi!

Her Yerde Sen 13. son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Burak ile Demir şirkette kendi kadrolarını oluşturuyorlar. Burak, Selin’le yakınlaşmak ve Demir’den onu uzak tutmak için onu kendi kadrosuna alıyor. Bu durumdan Demir pek memnun olmuyor. Selin’in arkadaşları Demir’i kıskandırma planı yapıyorlar ve başarılı oluyorlar. Demir en sonunda Selin’e onu sevdiğini itiraf ediyor. Dizinin yeni fragmanında ise, Demir’in eski nişanlısı ortaya çıkıyor. Demir ile Selin arasında eski nişanlı krizi yaşanıyor.

Cuma Dizileri 2019

Demir ile Selin Arasında Eski Nişanlı Krizi!

Her Yerde Sen 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Selin, Demir’in sevdiğini itiraf etmesiyle havalara uçuyor. Demir’in kendisini sevdiğini tekrar tekrar onun ağzından duymak hoşuna gidiyor. Arabanın üzerine çıkıp Demir’in de sevdiğini haykırıyor. Burak ise Demir’in aslında göründüğü gibi biri olmadığını ortaya çıkarmak için onun hakkında araştırma yapıyor. Vedat Eylül’ü İstanbul’da görüyor. Selin, bunu öğreniyor ve Demir’in kendisinden bunu sakladığı için iki sevgili arasında yeni bir kriz yaşanıyor.

İşte Her Yerde Sen 14. bölüm 1. fragmanı…

HER YERDE SEN 13. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Artık şirketin iki yöneticisi vardır ve Burak’la Demir toplantı yapıp çalışacak elemanları paylaşırlar. Burak, Selin’i ekibinde ister. Demir, Selin’in istifa ettiğini hatırlatır ama Burak Selin’in istifa etmesine gerek olmadığını söyleyince Selin’da Burak’ın ekibinde çalışmayı kabul eder. İlk günden Selin’in masasının üzerinde çiçekler gelmeye başlar. Demir, Selin’e kimin bu çiçekleri gönderdiğini merak eder. Bu kızların ikiliyi tekrar bir araya getirmek için yaptıkları planın bir parçasıdır.

Demir, Selin’i kaybediyor olmanın üzüntüsüyle Vedat’la buluşup konuşur. Vedat, Demir’e onun böyle inat etmeye devam ederse. Selin’in gelinlikler içinde biriyle evlenip gideceğini ve onun da öylece arkalarından baka kalacağını söyleyince Demir’in aklı başına gelir ve Selin’le konuşmaya karar verir. İkili buluşur ve inadı bırakan Demir, Selin’e onu sevdiğini söyler. Bundan sonra aralarında gizli hiç bir sır olmayacağı için sözleşirler ve Demir, çocukken annesiyle babasının nasıl ayrıldıklarını Selin’e anlatır.

Her Yerde Sen 13. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Demir Selin’e Büyük Sırrını Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler