Ana SayfaÜnlülerGelin Adayı Melis Buse Betkayan, Batuhan Cimilli Tarafından Ölümle Tehdit Edildi!

İlgili Postlar

Gelin Adayı Melis Buse Betkayan, Batuhan Cimilli Tarafından Ölümle Tehdit Edildi!

Kısmetse Olur programının ünlü Gelin Adayı Melis Buse Betkayan, programın tüm gerçeklerini Ortaya Döktüğü için Batuhan Cimilli Tarafından Ölümle tehdit Edildi! Tüm detaylar Haberimizde..

Melis Buse Betkayan, Batuhan Cimilli Tarafından Ölümle Tehdit Edildi!

Kısmetse Olur  programın üzerinden yıllar geçse de yarışmacıları hala gündeme geldikleri için unutmuyor. Gelin adayı Melis Buse Betkayan YouTube kanalı açmış, ilk konuğu da sosyal medya’nın en ünlü magazin hesaplarından biri olan Lost.

Youtube kanalında Kısmetse Olur programı hakkında o kadar çok şey söylediler ki, duyanların ağızları açık kaldı.

Gelin adayı Melis Buse Betkayan, pogramda çok eğlendiğini söylerken, her şeyin aslında bir yalan olduğunu, tüm gelişen olayların düzmece olduğunu ve katılan yarışmacılar hakkında da pek çok şey söyledi.

İşte bizim Melis, ben bunun ekmeğini yemeye devam edeyim diyerekten bir YouTube kanalı açmış.

Evdeki yarışmacılardan biri de Batuhan Cimilli ve Nur Erkoç idi. Damat Batuhan’ın gelin Nur’u hep aldattığını,  Nur’a şiddet uyguladığından açıkladılar. Duyduklarına bayağı sinirlenen Batuhan Cimilli, ağza gelmeyecek şeyle söylediği ve hakaret üstüne hakaret ettiği hikayeleri ard arda Instagram’da paylaşan Batuhan Cimilli, Melis Buse Betkayan’ı ölümle tehdit etmesi olayı taşıran son damla oldu.

Magazin Haberleri’ne yansıyan  bu çarpıcı olayların sonrasında gelin adayı Melis Buse Betkayan ve annesi Söylemezsem Olmaz programına çıkarak can güvenliklerinden korktuklarını açıkladılar.

 

Bu olayın gündem olmasıyla magazin programına çıkan Melis Buse Betkayan ile annesi, can güvenliklerinden korktuklarını söylediler.

Bu Olay o kadar çok büyüdü ki, bugün 2.sayfa magazin programa çıkan gelin adayı Melis Buse Betkayan, Batuhan Cimilli ile canlı telefon bağlantısında karşı karşıya geldi.

Olay o kadar çok büyüdü ki, bugün başka programa çıkan Melis, Batuhan Cimilli ile karşı karşıya geldi.

Başka bir mekandan 2.sayfa’ya canlı yayında bağlanan Batuhan Cimilli, öfkeli açıklamalarıyla yine ortalığı birbirine kattı.

“Hakkımızda para ve ev için evlendiler’ diye yorumlar yapıldı. Biz bunun için evlenmiş olsak bir sene evli kalır çocuk da yapmaz boşanırdık. Ben Melis’in açıklamalarını duyunca cinnet geçirdim. Yanımda olsa çok farklı şeyler olurdu. Melis öyle şeyler söyledi ki ben sizi arayarak kendimi size ifade etmek istedim.” dedi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler