Ana SayfaÜnlülerReynmen Muhabire Saldırdı

İlgili Postlar

Reynmen Muhabire Saldırdı

Sosyal medyanın en ünlü fenomenlerinden birisi olan Reynmen muhabire saldırdı. Kız arkadaşıyla görüntülenince muhabirleri tehdit ederek mekandan uzaklaştı.

Ela şarkısı ile bomba etkisi yaratan ve sosyal medyada izlenme rekorları kıran Reynmen, son olarak konser vermişti. Konserinde beklentilerin çok uzağında kalan sosyal medya fenomeni büyük bir tepki almıştı.

Reynmen Sahnede PlayBack Şov Yaptı!

Reynmen Kimdir?

Reynmen Muhabire Saldırdı

Ela şarkısı ile rekor kıran ardından verdiği konser ile eleştiri oklarının birincil hedefi olan Reynmen yeni bir olayla gündeme geldi.

Miss Turkey 2013 güzeli olan Berrin Keklikler ile birlikte olan fenomen YouTuber, kendilerini görüntüleyen muhabirleri tehdit ederek saldırdı.

Reynmen Muhabirlere Saldırdı

Geçtiğimiz günlerde Berrin Keklikler ile bir AVM’deydi. Gecenin sonunda AVM’den ayrılan çift biranda Show TV kameramanı Volkan Özdemir ve Uçankuş TV’nin muhabiri İsmail Şen’i karşılarında görünce sinirden deliye döndü.  İki muhabiri telefonlarını ellerinden zorla alarak gasp etti. Güvenliklerin zorla engel olduğu Reynmen, muhabirlere isimlerini sordu. “O makineyi alırım, kırarım! İsimlerinizi söyleyin sizi aldıracağım!” diyerek tehditler savurdu.

Basın mensuplarının gasp olayının ardından polis çağırılması üzerine, Reynmen muhabirlerin telefonlarını görüntüleri silerek geri verdi. Muhabirler olay yerine gelen polislere şikayetçi olduklarını beyan etmeleri üzerine, sosyal medya fenomeni Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş İstinye Karakolu’na götürüldü. Her iki taraf da birbirinden şikayetçi olduklarını beyan ettiler.

Reynmen Muhabirlere Saldırdı

Reynmen tarafından darp edilen muhabirlerden Mehmet Akif Yaman, İstinye Devlet Hastanesi’ne giderek darp raporu aldı. İki saat kadar bir zaman diliminde ifade veren Reynmen (Yusuf Aktaş) çıkışta basın mensuplarının darp sorularına karşı gülerek karşılık verdi. Soruları cevaplandırmamayı tercih eden Reynmen, aracına binerek uzaklaştı.

Reynmen Muhabirlere Saldırdı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler