Ana SayfaÜnlülerReynmen Sahnede PlayBack Şov Yaptı!

İlgili Postlar

Reynmen Sahnede PlayBack Şov Yaptı!

Reynmen çıkardığı Derdim Olsun ve Ela şarkılarının ardından konser vereceğini açıklamıştı. Geçtiğimiz gün konserini veren Reynmen sahnede PlayBack yaptı.

Yeni nesil şarkı piyasasında adından sıkça söz ettiren YouTuber Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, rekorları alt üst eden Derdim Olsun ve Ela şarkılarının ardından konser vereceğini açıkladı.

Reynmen-Ela

Reynmen- Derdim Olsun

Reynmen Kimdir?

Konser Haberi Verdi Ortalık Karıştı!

Konser ve Albüm haberini paylaştığı bir video ile hayranlarına veren Reynmen ünlü isimleri kızdıracak sözler sarfedince ortalık karışmıştı.

Paylaştığı videoya öncelikle müzik camiasından özür dileyerek başladı. Ardından albüm ve konser haberini hayranlarıyla paylaştı. İkinci videoda ise “Derdi olduğum, beni çekemeyen yılların sanatçısı abilerim ablalarım, onlar bilet için para harcamasın. Ben onlara bilet göndereceğim” diyerek dalga geçti. Konser öncesi büyük beklenti yaratan Reynmen sahnede playback yapınca beklentilerin hayal kırıklığına dönüşmesine sebep oldu.

40 Bin TL’ye PlayBack Dinletti!

Loca fiyatlarının 40 Bin TL’ye çıktığı konserde 45 dakika sahnede kalarak 8 şarkı seslendirdi. Sahneye yakın locaların 30 Bin, arka kısımların ise 15 Bin TL’ye satılan konseri yaklaşık 900 kişi izledi. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Reynmen, konserde PlayBack yaptığını açık edince tepki gördü.

Şarkı Söylerken Dans Etmek Zormuş

İlk konserinin ardından sahnede şarkı söylemenin sandığı kadar kolay olmadığını belirten Reynmen ” Hiç sandığım gibi değilmiş.” dedi. Şarkı söylerken aynı zamanda dans etmenin zorluğunu anladığını belirten YouTuber’ın bundan sonra ne yapacağı merak ediliyor.

Reynmen instagram

Reynmen YouTube

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler