Ana SayfaKültür ve Sanat3 Tenor Bodrum Konseri!

İlgili Postlar

3 Tenor Bodrum Konseri!

Bu yaz festivalleri ve etkinlikleriyle bir sanat şöleni yaşatan Bodrum, sanata doymuyor. Etkinliklerine 20 Ağustos tarihinde bir yenisini ekleyecek olan Bodrum, Devlet Opera ve Balesi tarafından düzenlenen resitallerle hem Bodrum halkına, hem de turistlere bir sanat şöleni daha yaşatacak. Operanın 3 başarılı isminin sahne alacağı 3 Tenor Bodrum konseri şimdiden merakla beklenmeye başlandı…

Bodrum Bu Sene Sanata Tam Destek Verdi!

Her sene özellikle yaz aylarında sahnelerinde sanatsal gösterilere elinden geldiği kadar yer veren Bodrum, bu sene yerli halkına ve turistlere muhteşem bir şölen sundu. Yaz ayının başlangıcından itibaren her alanda festivale ev sahipliği yapan Bodrum yarın Devlet Opera ve Balesi’nden 3 muhteşem sesi ağırlayacak.

Murat Karahan Sahnede!

Operanın güçlü seslerinden olan Murat Karahan, Ankara Devlet ve Opera Sanatçıları arasında yer alıyor. Ülkemizi daha önce Avusturya festivalinde temsil eden Murat Karahan, yurt dışında bir plak şirketiyle anlaşarak kayıtlı parçalarını dünya ülkelerine göndermişti. Daha önce de Roma’da sahne alan başarılı Tenor yarın Bodrum’da sanat severlerle olacak.

Murat Karahan Kimdir?

Hakan Aysev Sahnede!

Birçok uluslararası festivalde ülkemizi başarıyla temsil eden Hakan Aysev operanın en önemli isimlerinden. Luciano Pavarotti‘nin de öğrencisi olan Hakan Aysev 1990 senesinde Viyana Devlet Operasının kadrolu sanatçılarından biri olmuştu. 1998 senesinde Türkiye’ye dönerek çalışmalarına devam eden Hakan Aysev yarın Bodrum’da sanat severlerle buluşacak.

Hakan Aysev Kimdir?

Efe Kışlalı Sahnede!

Ülkemizi yurt dışında temsil eden önemli isimler arasında yer alan Efe Kışlalı, henüz yeni mevzun olmuşken canlandırdığı Otello karakteriyle dünya çapında büyük bir ilgi görmüştü. Ülkemizi yurt dışı festivallerinde başarıyla temsil eden ve “Deli Dumrul Operası”nında başrolü olan Efe Kışlalı yarın Bodrum’da sahnede sanat severlerle olacak.

Efe Kışlalı Kimdir?

3 Tenor Bodrum Konseri!

Birbirinden başarılı 3 Opera Sanatçısı’nın yer alacağı Bodrum konseri ünlü orkestra şefi Murat Cem Orhan yönetiminde gerçekleşecek. Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nın ünlü Tenor’lerinin de Hakan Aysev, Murat Karahan ve Efe Kışlalı’ya eşlik edeceği konserde başarılı Tenor’ler yarın Bodrum Anfitiyatro’da sanat severlere opera aryalarından, pop parçaları ve türkülere kadar uzanan geniş bir repertuvarda dinleyenlerine bir müzik şöleni yaşatacak.

Murat Cem Orhan  Kimdir?

3 Tenor Bodrum Konseri!
3 Tenor Bodrum Konseri!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler