Ana SayfaKimdirEfe Kışlalı Kimdir?

İlgili Postlar

Efe Kışlalı Kimdir?

Operanın güçlü sesi Efe Kışlalı kimdir? Efe Kışlalı kaç yaşında? Efe Kışlalı aslen nereli? Efe Kışlalı hangi burç? Efe Kışlalı hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Efe Kışlalı Kaç Yaşında? Efe Kışlalı Aslen Nereli? Efe Kışlalı Hangi Burç?

Efe Kışlalı, 1 Ocak 1983 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı Tenor Efe Kışlalı, Oğlak burcudur.

Efe Kışlalı Kimdir?

Efe Kışlalı eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera ve Bale Bölümü”nü kazanan Efe Kışlalı, ilk opera sahnesini Nemorino (L’Elisir Damore) ile 1996 senesinde almıştır.

Okuldan başarılı bir şekilde mevzun olan Efe Kışlalı 1998 senesinde İstanbul Devlet Operası’na katılmıştır.  Pedrillo (Die Entführung aus Dem Serail) eserini seslendiren Efe Kışlalı, Otello rolü ve yorumuyla da dünya çapında bir ilgi uyandırmayı başarmıştır. Koyu ve dramatik bir ses tonuna sahip olan Efe Kışlalı, Türk operasının güçlü seslerindendir. Ülkemizi Peru, İspanya ve Japonya gibi yurt dışı festivallerinde temsil eden başarılı Tenor, Efe Kışlalı yeni Türk Operası “Deli Dumrul”da da başrol olarak izleyenleriyle buluşmuştur.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler