Ana SayfaÜnlülerTuba Ünsal Gözyaşlarına Boğuldu.."Asıl Ben Mağdurum..."

İlgili Postlar

Tuba Ünsal Gözyaşlarına Boğuldu..”Asıl Ben Mağdurum…”

İki gündür Magazin Haberleri ünlü oyuncu Tuba Ünsal ve Sevgilisi Caner Karaloğlu’nun eşi Elisabeth Mas Vall olaylarıyla çalkalanıyor. Sevgilisinin eşini darp ettiği iddialarına ünlü oyuncu Tuba Ünsal gözyaşlarına boğularak açıklamaya çalıştı. Detaylar Haberimizde..

Tuba Ünsal Sevgilisi Caner Karaloğlu’nun Eşi Elisabet Mas İle Kavga Etti

Tuba Ünsal: “Hiç Bir Zaman Şiddet Yanlısı Olmadım!”

Bugün Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı’nın Kanal D ekranlarında hazırlayıp sunduğu 2.Sayfa programında yer yerinden oynadı. Hakkında uzaklaştırma kararı aldığı öne sürülen ünlü oyuncu Tuba Ünsal, e- devletten kontrol yaptığını ve böyle bir şeyin doğru olmadığını söyledi. Programa canlı olarak bağlanan Tuba Ünsal, yer yer duygusallaşarak gözyaşları içerisinde içinde olduğu durumu anlatmaya çalıştı.

Tuba Ünsal Kimdir?

Tuba Ünsal: “Bunu Nasıl Haber Yapabilirsiniz?”

“Bunu nasıl haber yapabilirsiniz?” ifadeleriyle gözyaşlarına boğulan  Tuba Ünsal, “Böyle bir uzaklaştırma kararı yok. Az önce e-devletten kontrol ettim. Emrivaki olarak beni aradınız; bu telefona bağlanmak bile benim gururumu kırıyor. Boşanma davasını çok önce açmış bir adamla tanıştım. Ben bir evliliğin ortasına girmedim. Ortada küçük bir çocuk var. Caner çok iyi, çok düzgün bir insan. Çok vicdanlı bir baba. Caner kimseye şiddet uygulayacak biri değil.” dedi.

Tuba Ünsal: “Çamur At İzi Kalsın Durumuna Düştüm!”

“Benim için çok enteresan süreç oldu. Kariyerimde hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Bu tam bir ‘Çamur at izi kalsın’ durumudur. Böyle bir şey olmadı. Hayatımda hiç bir zaman şiddetin yanında olmadım.” diyerek sözlerine devam eden ünlü oyuncu;

….Tarabya’daki mekanda biri arkamdan boğazıma sarıldı. Gayriihtiyari ittirdim. Sonra zaten mekandan çıkardılar. Ortada bir çocuk var annesi tarafından bakılmayan. Kendi haklılığım için bunu yok sayamam. Ben Caner’le konuşmaya başladığımda boşanma davası çoktan açılmıştı. Tartaklanan kadın başka bir gece kulübüne gider mi? Caner arkasından filan gitmedi o çok iyi biri. Böyle bir şey yok.” ifadelerini kullandı.

İspanyol Model Elisabeth Mas’ten Tuba Ünsal’a Sert Cevap!

Tuba Ünsal, Elisabeth Mas Vall’ın “Gardrobumdan kıyafetlerimi giyip poz verdi” iddiasını da sert bir şekilde reddetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler