Ana SayfaÜnlülerTuba Ünsal Sevgilisi Caner Karaloğlu'nun Eşi Elisabet Mas İle Kavga Etti

İlgili Postlar

Tuba Ünsal Sevgilisi Caner Karaloğlu’nun Eşi Elisabet Mas İle Kavga Etti

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal sevgilisi Caner Karaloğlu’nun eski eşi Elisabeth Mas ile saç saça baş başa kavga etti. Tuba Ünsal herkesin içinde neden kavgaya tutuştu? Tüm ayrıntılar Haberimizde..

Önce Tuba Ünsal Saldırdı!

Tuba Ünsal Elisabet Mas İle Saç Saça Kavga Etti!..

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, evli olan Caner Karaloğlu ile aşk yaşamaya başlamış ve bu aşk Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düşmüştü. İspanyol model Elisabeth Mas ile evli olan Caner Karaloğlu, eşinden ayrılmak üzere olduğu söylerken, bu aşkı saklamadan yaşayan ünlü oyuncu Tuba Ünsal’ın aşkında ipler koptu ve ortalık fena karışmış gibi görünüyor.

Tuba Ünsal Kimdir?

Oyuncu Tuba Ünsal’ın sevgilisi Caner Keraloğlu’nun eşi Elisabet Mas’in yaptığı iddia ağızları açık bırakan cinsten. İddiaya göre, geçtiğimiz 28 Ağustos Çarşamba akşamı Tarabya ve Bebek’te yer alan 2 ünlü mekanda hem Tuba Ünsal, hem de eşi Caner Karaoğlul tarafından tartaklandı.

Tuba Ünsal İçin Uzaklaştırma Kararı Aldırdı!..

Kocasının sevgilisi oyuncu Tuba Ünsal hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını açıklayan İspanyol model Elisabet Mas’in verdiği dilekçede bomba iddialar şöyle: “Elisabeth Mas, Tarabya’daki bir restoranda eşine selam verince yanında bulunan Tuba Ünsal, saçlarına yapıştı.”

Bu beklenmedik hareket karşısında kendini zabdetmeye çalışan Model Elisabeth Mas, aynı mekanı terk ederek Bebek’teki başka bir gece kulübüne giriş yaptı.

Sevgilime Nasıl Selam Verirsin?

Model Elisabeth Mas’ı Bebekte gitti diğer barda eşini bulan Caner Karaoğlu, omuz atıp, “Sen kimsin? Sevgilime nasıl selam verirsin? Bir daha selam verme” dediği iddia edildi.

Model Elisabeth Mas, eşiyle yaptığı kavkanın peşinden eşi Caner Karaloğlu’nun kendisine tokat attığını ve şiddet uyguladığını iddi etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler