Ana SayfaÜnlülerHande Erçel Evlenmeyi İstemiyor!

İlgili Postlar

Hande Erçel Evlenmeyi İstemiyor!

Bir süredir birlikte olan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç çiftinin evlilik kararı aldıkları iddia edilmişti. Bu dönemde iddiaları yalanmaya çiftten hala böyle bir adım gelmemesi kafalarda soru işareti oluşturmaya başladı. Bugün bir magazin programında gündeme gelen çift hakkında ilginç bir iddia atıldı. İddialara göre Hande Erçel evlenmeyi istemiyor!

Ayrılığa Dayanamadılar

Bildiğiniz üzere Hande Erçel ve Murat Dalkılıç çifti geçtiğimiz sene bir ayrılık yaşamıştı. Annesinin hastanede olması nedeniyle tüm ilgisini annesine vermek isteyen Erçel ilişkiyi sonlandırmış ancak çiftin ayrılığı uzun sürmemişti. Desteğini hiçbir zaman geri çekmeyen Murat Dalkılıç Erçel’i barışmaya ikna etmişti ve çiftin evlenme kararı aldıkları iddia edilmişti.

Hande Erçel, Murat Dalkılıç’ın Evlilik Teklifini Kabul Etmedi Mi?

“İlham Perisi”

Geçtiğimiz günlerde konser veren Murat Dalkılıç‘tan sahnede çarpıcı itiraflar geldi. “Müjgan” adını verdiği duygusal parçasını nasıl yazdığını sahnede utanarak anlatan Murat Dalkılıç “”Geçen yıl albüm yapmaya karar verdiğim zaman şarkı yazmak istedim. Ama bir türlü ilham gelmedi. Sonra bir gün yatarken bir baktım, Hande uyuyor. O kadar güzel uyuyor ki gamzeleri falan çıkıyor. Şarkı da o anda çıktı.” sözleriyle Erçel’e aşkını sahnede dile getirdi.

Murat Dalkılıç Kimdir?

Hande Erçel Evlenmeyi İstemiyor!

Bugün bir magazin programına konu olan çift hakkında ilginç iddialar gündeme geldi. İddialara göre Murat Dalkılıç Hande Erçel‘le evlenmeyi çok istiyor, ancak Erçel hem daha genç olduğu için, hem de ilişkilerinde evlenme kararı vermek için daha erken olduğunu düşündüğünden evlenmeyi şuanda istemediği iddia edildi.

Hande Erçel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler