Ana SayfaÜnlülerMandalinacı Fenomene Film Teklifi Gelmeye Başladı!

İlgili Postlar

Mandalinacı Fenomene Film Teklifi Gelmeye Başladı!

Geçtiğimiz sene “Vay Delikanlı Gönlüm” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan mandalinacı fenomene film teklifleri gelmeye başladı. Şarkısıyla milyonların gönlünü kazanmayı başaran Veysel Mutlu son dönemlerin en sevilen isimleri arasında yer alıyor. Sevenlerinin daha çok görmek istediği Veysel Mutlu kendisine gelen projeleri değerlendirme evresine girdi.

“Vay Delikanlı Gönlüm” Rekor Kırdı

Geçtiğimiz sene “Vay Deli Gönlüm” single albümü ile dinleyici karşısına geçen Veysel Mutlu, müzikseverlerden tam not aldı. Kendine özgü yorumu ve yanık sesiyle ön plana çıkan Veysel Mutlu, şarkısıyla rekor kırarak tanındı. Kısa süre içerisinde 20 milyon izlenmenin üstüne çıkan “Vay Delikanlı Gönlüm” şuanda YouTube’da 160 milyondan fazla izlenmeye sahip.

Mandalinacı Veysel Mutlu Single Albümüyle 10 Saatte Dinlenme Rekorları Kırdı

“Vay Anam Vay”a Büyük İlgi

Geçtiğimiz sene çıkış yaparak büyük bir ses getiren Veysel Mutlu, birçok Tv programına konuk olarak davet edildi. Sesiyle ve yorumuyla ön plana çıkan Veysel Mutlu geçtiğimiz ay “Vay Anam Vay” adını verdiği single albümünü dinleyicisiyle buluşturdu. Klibiyle de tüm dikkatleri üzerine çeken ve farklı sounduyla çok beğenilen şarkı sürede 3 milyon izlenmeyi geçti.

Mandalinacı Fenomene Film Teklifi Gelmeye Başladı!

İmza attığı şarkılarla iki senedir adından büyük bir övgüyle söz ettiren Veysel Mutlu televizyon ve sinema dünyasının da yeni yıldızı olacak gibi duruyor. Kısa sürede geniş bir hayran kitlesi yakalayan Veysel Mutlu kendisine gelen teklifleri doğrulayarak “Klibimizin herkes tarafından sevilmesi beni çok mutlu etti. Gelen tüm teklifleri değerlendirmeye başladım, inşallah yakın bir zamanda ekranlarda olacağım.” açıklamasında bulundu.

Veysel Mutlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler